"Muhabbet tellalı" davası

Güncelleme Tarihi:

Muhabbet tellalı davası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2010 15:35

Eylem Şenkal, kendisine ‘muhabbet tellalı’ diye mesaj atan Serhat Türkkan’a dava açtı.

Haberin Devamı

Milliyet'in haberine göre 2 yıllık eşi Arzu Yanardağ ile ay sonunda boşanma davası görülecek olan Serhat Türkan, Yanardağ’ın yakın arkadaşı manken Eylem Şenkal’a “Muhabbet tellalı” yazılı mesaj attığı için yargılanacak.

Şenkal, Türkkan’ın kendisinin Yanardağ’a bir spor hocasını tanıştırdığını iddia ederek küfürlü mesaj attığını belirtmişti. Şenkal’ın avukatı Ömer Turanlı da Şişli Cumhuriyet Savcılığı’na hakaret ve tehdit gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Türkkan hakkında Şişli 2. Sulh Ceza Mahkemesi’nde 2.5 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

FLÖRTE TEŞVİK ETTİ

Muhabbet tellalı davası
Yanardağ ve Türkkan yakında boşanıyor.
Hakkında hapis istemiyle dava açıldığını bilmediğini söyleyen Serhat Türkkan, “Aile birliğini sarsmak için bir evli bir kadını flörte teşvik eden, onu bu nedenle bir erkekle tanıştıran kişiye tepki göstermek suçsa, ben suçumu kabul ediyorum. Evliliğimiz sürdüğü dönemde Eylem Şenkal’ın bu davranışı beni çileden çıkarmıştı” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Türkkan, Şenkal’ın davada Arzu Yanardağ’ı da şahit gösterdiğini ancak Yanardağ’ın şahit olmayı kabul etmediğini ileri sürdü. Şenkal ise Arzu Yanardağ’a flört etmesi için birini tanıştırdığı iddiasını reddetti ve “Bu koca bir yalan” dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!