Müdürünü telsizle şikayet eden amir açığa alındı

Güncelleme Tarihi:

Müdürünü telsizle şikayet eden amir açığa alındı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2011 13:04

ERZURUM’da, Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli Emniyet Amiri Erin Çoban, müdürü ile yaşadığı sorunları telsizle dile getirince açığa alındı.

Haberin Devamı

ŞUBE MÜDÜRÜNÜ BÖYLE ŞİKAYET ETMİŞTİ / WEB TV

Emniyet Müdürlüğü’ne ait haberleşmenin yapıldığı asayiş kanalından 4 Mayıs günü telsizle anons yapan Emniyet Amiri Erin Çoban, Koruma Şube Müdürü Celal Bayar’ın görev yapmasını engellediğini ileri sürdü. Erin Çoban’ın konuşmasına müdahale eden haber merkezi, 155 numaralı telefonu aramasını istedi. Koruma Şübe Müdürlüğü bünyesinde bazı eksiklikler bulunduğunu vurgulayan Çoban, konuşmasının kayıt altına alınmasını bildirdi. İptidai şartlarda çalıştırıldıklarını, izin ve mesai konusunda sıkıntıları olduğunu anlatan Emniyet Amiri Erin Çoban, daha sonra Şube Müdürlüğü önüne çıkarak basın mensuplarının önünde telsizle muhabereye devam etti.

Gelişmeler üzerine Vali Sebahattin Öztürk, Emniyet Amiri Erin Çoban’la ilgili olarak müfettiş istediklerini bildirdi. Aynı gün Emniyet Müdürlüğü’ne gelen Erin Çoban, "Silahımı ve kimliğimi almak istiyorlar. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Büro Amirliği’ne göndermek istediler. Kabul etmedim" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

Emniyet Amiri Çoban’ın telsizle protestosu hakkında Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, "Doğrudur açığa alındı. Pasinler olayını aydınlattık, doya doya bir sevinmek istedik. Arkadaşımız bize müsaade etmedi. Sevincimiz kursağımızda kaldı. Yani biz güzel bir şey yaptık, devam eden bir operasyonu neticelendirdik. Mutlu olmak isterken böyle bir şey gelişti. Üzgünüz. Emniyet büyük bir camia. Bazı böyle rahatsızlıklar olabiliyor. Bunu da hoş görmek geriyor diye düşünüyorum. Müfettişler konuyu inceliyor. Daha önceden de görev yaptığı Malatya’da ciddi bir rahatsızlık olmuş ve buraya gönderilmiş. Rahatsızlık burada da tekrar nüksetmiş oldu. Yapılacak bir şey yok" dedi.

TELSİZDEN ŞİKAYET ANONSU AÇIĞA ALDIRDI / WEB TV 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!