Mucize kurtuluş

Güncelleme Tarihi:

Mucize kurtuluş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2006 21:08

Gaziantep'te, dördüncü kattaki evlerinin balkonundan atlayarak intihar girişiminde bulunan genç kız, alt kattaki evin balkonuna düşmesi sonucu yaralı olarak kurtuldu.

Alleben Mahallesi İncilipınar Sokak'ta bulunan Coşkun Apartmanı'nın dördüncü katında ailesiyle birlikte yaşayan Gözde C. (16), evlerinin balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Durumu fark eden komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik tedbirleri alırken, itfaiye ekipleri de branda açmak için çalışmalara başladı.

Ancak, bu durumu gören genç kız, polisin ikna çabalarına karşın balkondan atladı. Genç kız, büyük bir şans eseri, üçüncü katta bulunan dairenin balkonuna düşünce, hafif yaralı olarak kurtuldu.

Genç kız, sağlık görevlileri tarafından ambulansa bindirilerek, Özel Gaziantep Tam-Med Hastanesine kaldırıldı. Hastane yetkilileri, Gözde C'nin sağlık durumunun iyi olduğunu kaydettiler.

Bu arada, genç kızın ambulansa bindirildiği sırada görüntü almaya çalışan gazeteciler Gözde C'nin ailesinin saldırısına uğradı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!