Mucize kurtuluş

Güncelleme Tarihi:

Mucize kurtuluş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

İkitelli'de toprak yüklü 30 tonluk kamyonun üzerine devrilerek pestile çevirdiği otomobilin içinden sürücü burnu bile kanamadan çıktı.

İstanbul'da yağan birkaç damla 'yaz yağmuru' az daha faciaya neden oluyordu. Görenleri hayrette bırakan kaza O-1 Karayolu'nu O-2 Karayolu'na bağlayan yolda 07.30 sıralarında meydana geldi. Kaza, 34 LTE 43 plakalı Tempra marka otomobilin sürücüsü 45 yaşındaki Ekrem Günoğlu'nun, önündeki kamyonete çarpmamak için direksiyonu sağa kırması yüzünden oldu. Atatürk Havalimanı Yeni Dış Hatlar Terminalı Binası inşaatı için yapılan hafriyattan çıkan 18 ton toprakla yüklü kamyonun 23 yaşındaki şoförü Mesut Bayraktar birden önüne otomobil çıkınca tüm gücüyle frene bastı.

Pestil gibi ezildi

Serpiştiren yağmurun kayganlaştırdığı yolda kamyon şoförü bir anda hâkimiyetini kaybetti. Kayarak yan dönen toprak yüklü kamyon, büyük bir hızla çarptığı marketçi Günoğlu'nun otomobilinin üzerine devrildi. 30 tonluk ağırlığın altında pestil gibi ezilen otomobilde mucize eseri Gündoğdu'ya bir şey olmadı. Yenibosna'dan 15 dakika önce işine gitmek için otomobiliyle yola çıkan, ancak yarı yolda akıl almaz kazadan yara bile almadan kurtulan Günoğlu, hurda yığını haline gelen otomobilin kapısını açarak kendini dışarı attı. Kamyonda hafif maddi hasar meydana gelirken üzerine düştüğü otomobil kullanılmayacak hale geldi. Marketçi, geçirdiği şok yüzünden uzun süre adını bile söyleyemedi. Günoğlu, ‘‘Önümdeki kamyonet birden yolun ortasında dönmeye başladı. Kaçmak için sola kırınca bir gürültü duydum. Kendimi nasıl dışarı attığımı hatırlamıyorum’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!