Muayene olmayı beklerken öldü

Güncelleme Tarihi:

Muayene olmayı beklerken öldü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2011 11:40

Sivas’ta yaşayan 68 yaşındaki Mesut Musul, tedavi için geldiği hastanede muayene olacağı polikliniğe girdiği sırada kalbinin durması sonucu öldü.

Haberin Devamı

Kentte hizmet veren özel bir bakımevinde kalan Mesut Musul, önceki gün akşam saatlerinde kaldığı bakımevinin görevlileri tarafından karın ağrısı şikayeti ile Numune Hastanesi Acil Servisi’ne getirildi. Burada tedavisi yapılarak gönderilen Musul, ertesi sabah tekrar rahatsızlanınca muayene için dün sabah saatlerinde aynı hastanenin dahiliye polikliniğine getirildi. Sıra kendisine gelince içeri giren Musul, bir anda yere yığıldı. Musul’un kalbinin durduğunun anlaşılması üzerine hastanenin acil servisinden de doktor çağrıldı. Musul, poliklinikte yaklaşık 20 dakika süren bir müdahale ile hayata döndürülmeye çalışıldı. Ancak başarılı olunamayınca polikliniklerin bulunduğu binanın önüne ambulans çağrıldı. Ambulans ile acil servise götürülen Mesut Musul’a burada da kalp masajı yapıldı ve şok ile hasta geri döndürülmeye çalışıldı. Musul, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İlk incelemede Musul’un ani kalp durması sonucu yaşamını yitirdiği açıklandı. Hastanenin morguna kaldırılan Musul’un cesedi, otopsi sonrası toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edilecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!