MSB personel alımında sözlü sınava katılacaklar belli oldu... İŞKUR işçi alımı

Güncelleme Tarihi:

MSB personel alımında sözlü sınava katılacaklar belli oldu... İŞKUR işçi alımı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 22:45

Milli Savunma Bakanlığı’na (MSB) bağlı askeri iş yerlerine açıktan personel alımıyla ilgili olarak yapılacak uygulama ve mülakat sınavına katılacak işçi adayları açıklandı. MSB’nin 1500 adet açık iş pozisyonu için başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’nun resmi internet sitesi üzerinden yürütülecek. Sınavı yeri, tarihi ve saati ile belge kontrolü yaptırılıp yaptırılmayacağı bilgisini https://sorgula.msb.gov.tr/ adresi üzerinden edinebilecek.

Haberin Devamı

Millî Savunma Bakanlığına bağlı askeri işyerlerinde istihdam edilmek üzere müsaade edilen 1500 adet açık iş pozisyonu için başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’nun resmi internet sitesinde yayımlanarak alınmış, başvurusu uygun bulunan 4420 adayın bilgileri İŞKUR tarafından Bakanlığımıza teslim edilmiştir.

İŞKUR tarafından kimlik bilgileri teslim edilen adayların belge kontrolleri 16-18 Temmuz 2018 ve 11-13 Eylül 2018 tarihleri arasında müracaat etmiş oldukları işyerlerince yapılmıştır. Belge Kontrolü için müracaat etmeyen adaylar ile müracaat ettiği halde şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine İŞKUR tarafından gönderilen Ek Listedeki adayların belge kontrolleri henüz yaptırılmamıştır. Bu adayların belge kontrolleri sınav tarihinde sınava girecekleri iş yerlerinde yapılacaktır. Bu durum adayların ismi hizalarında belirtilmiştir.

Haberin Devamı

İŞKUR tarafından gönderilen ek listede yer alan adaylar sınava gelirken İŞKUR resmi internet sitesinde beyan etmiş oldukları bilgi ve belgeleri ile EK-A’da belirtilen belgeleri yanlarında getireceklerdir. Ek listede ismi yer alan adaylardan işyerlerince yapılacak belge kontrolleri sonucuna göre ilanda belirtilen nitelikleri taşıdığını belgeleyemeyenler uygulama ve mülakat sınavına alınmayacaktır.

Millî Savunma Bakanlığına bağlı askeri işyerlerinde istihdam edilmek üzere yapılacak uygulama ve mülakat sınavına girecek adaylar için bu ilan dışında ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Adaylar, bu ilanın altında yer alan linki tıklayarak T.C. Kimlik numarası ile yapacakları sorgulama neticesinde; belge kontrolü yaptırıp yaptırmayacakları ile sınav yeri, tarihini ve saatini görebileceklerdir.İlgililere ilanen tebliğ olunur.

Sınavı yeri, tarihi ve saati ile belge kontrolü yaptırılıp yaptırılmayacağı bilgisine ulaşmak için TIKLAYINIZ 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!