MSB: Pençe-Şimsek bölgesinde 2 asker şehit oldu

Güncelleme Tarihi:

MSB: Pençe-Şimsek bölgesinde 2 asker şehit oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2022 04:50

Pençe-Şimsek operasyonu bölgesinde El Yapımı Patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu iki asker şehit oldu.

Haberin Devamı

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 05 Kasım 2022 tarihinde, BTÖ mensuplarınca önceden döşenen El Yapımı Patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan 2 kahraman silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Ancak Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz" denildi.

MSB: Pençe-Şimsek bölgesinde 2 asker şehit oldu


ŞEHİT ATEŞİ KONYA’YA DÜŞTÜ

Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldız’ın (24) acı haberi, memleketi Konya’nın Ereğli ilçesindeki ailesine ulaştı. Şehit Halil Yıldız’ın yaklaşık 2 ay önce Kübra Nur Yıldız ile dünya evine girdiği öğrenildi. Acı haber memleketi Konya’nın Ereğli ilçesinde yaşayan eşi Kübra Nur Yıldız’a, askeri yetkililer tarafından verildi.

Haberin Devamı

MSB: Pençe-Şimsek bölgesinde 2 asker şehit oldu

Yetkililer, daha sonra da babası Duran Yıldız’ın evine giderek acı haberi verdi. 3 kız kardeşi olan şehit Yıldız’ın annesi Meryem Akyol’un da Ankara'da yaşadığı öğrenildi.

MSB: Pençe-Şimsek bölgesinde 2 asker şehit oldu

Şehit Yıldız’ın cenazesinin yarın Ereğli’de defnedilmesi bekleniyor.

MSB: Pençe-Şimsek bölgesinde 2 asker şehit oldu

ŞEHİT SAYISI İKİYE YÜKSELDİ

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 05 Kasım 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanarak hastanede tedavisine devam edilen kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Haberin Devamı

HATAY’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Pençe- Şimşek operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner'in (23) Hatay’ın Altınözü ilçesindeki baba evine ateş düştü.

Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner’in şehit olduğu haberi, Altınözü ilçesi Kıyıgören Mahallesi'nde yaşayan ailesine yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Komşuları taziye için şehit evine gelmeye başladı.

Şehit Fırat Güner'in cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Altınözü ilçesi Kıyıgören Mahallesi'nde düzenlenecek törenle toprağa verilecek. (İzzet NAZLI/HATAY - DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!