Motosiklet sürücüsü, sulama kanalında boğuldu

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet sürücüsü, sulama kanalında boğuldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2008 22:21

ADANA'da, bugün akşam saatlerinde Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait bir sulama kanalı kenarında bulunan motosiklet, polis, sağlık ve kurtarma ekiplerini alarma geçirdi.

Ön tekerleği kanalın içinde olmasına rağmen devrilmeyerek dik bir şekilde duran motosikletin sürücüsünün kanalda boğulduğu belirlendi.

PTT Evleri Mahallesi, Yeşilbulvar üzerinde gezintiye çıkan vatandaşlar, bir motosikletin sürücüsüyle birlikte sulama kanalına uçtuğunu fark ederek durumu polise ihbar etti. Olay yerine gelen ekipler, devrilmemiş durumdaki 31 N 2376 plakalı motosikleti, ön tekeri sulama kanalının içinde, arka tekerleği ise dışarıda ve desteksiz bir şekilde dik olarak durduğunu gördü.

Yaptıkları araştırma sonucunda, cep telefonu, kask, mont ve cüzdan bulan polis ekipleri, kimlik bilgilerinden sürücünün 30 yaşındaki Fatih Sarıçam olduğunu belirledi. Plaka kayıtlarını inceleyen ekipler, motosikletin olaydan 2 saat önce maddi hasarlı 2 kaza yaparak olay yerinden kaçmak suçundan arandığı tespit etti.

Yürüyüş yaptıkları sırada duydukları çarpma sesi üzerine olay yerine geldiklerini belirten görgü tanıkları, “Biz, 10 metre kadar ileride yürüyorduk. Arkamızdan gelen gürültü üzerine döndüğümüzde, motosikleti bu şekilde bulduk. Çevresinde de kimse yoktu” şeklinde bilgi verdi.

Olay yerine çağrılan dalgıç ekiplerinin yaptığı 2 saatlik aramadan sonra Fatih Sarıçam'ın cesedi, sulama kanalı içinde bulundu.

Boğulduğu belirlenen Sarıçam'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken olayla ilgili soruşturmka sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!