Millilerimizin eşleri destek için Japonya'da

Güncelleme Tarihi:

Millilerimizin eşleri destek için Japonyada
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2002 02:00

Milli Futbol Takımı'nın yıldızlarının eşleri dün Japonya'ya gitti. Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un futbolcuların eşlerini de Brezilya karşılaşmasını izlemek üzere Japonya'ya çağırması üzerine, futbolcularımızın eşleri dün öğleden sonra İstanbul Atatürk Havaalanı'nda biraraya gelerek topluca Japonya'ya hareket etti.

Futbolcularımız Seul'den aktarmalı gelecek eşlerini bugün Tokyo'daki Narita Havaalanı'na giderek karşılayacaklar. Başta Şenol Güneş'in eşi Semra Güneş, ay-yıldızlı futbolcularımızın eşlerinin milli takımımız ve elde ettikleri başarılarla ilgili görüşleri şöyle:


RÜYALARIM DOĞRU ÇIKTI

Semra Güneş:
Çok mutluyuz. Orada bizi bekliyorlar. Futbolcu eşleri olarak, keyifli veya keyifsiz bu ayrılığa alıştık. Maçtan önce Senegal'i yeneceğimizi rüyamda görmüştüm. Senegal maçından önce yaptığım telefon konuşmasında Şenol'a bunu söylemiştim. Ve rüyam doğru çıktı.

Etkin Kerimoğlu: Çocukluğumuzda izlediğimiz Dünya Kupası'nda şu an eşim oynuyor. Hem de çok başarılılar. Finale gideceğimize inanıyoruz. Büyük gurur duyuyoruz.

Neslihan Havutçu: Milli Takım, arkasında 70 milyon insanla finale doğru gidiyor. Haksız eleştiriler onları daha çok ateşledi. Senegal maçında büyüler tutmadı.

Işıl Reçber: Artık daha çok destek olacağız. Hepsi süper. Buraya kadar geldikten sonra finalin hakkımız olduğunu düşüyorum. Brezilya geçen sefer elimizden zor kurtuldu. Maçtan sonra seviçten ağlayarak telefon açtım.

Nazan Ercan: Brezilya ile ufak bir hesabımız var. Mutlaka yeneceğiz. Bu bizim için büyük bir mutluluk. Söyleyecek kelimeler bulamıyorum, Abdullah en çok oğlunu özledi.

Banu Korkmaz: Bülent'in uğurlu saydığı kızı Selen'le Milli Takım'ı desteklemeye gidiyoruz. Selen'le gittiğimiz UEFA Kupası finalinde kupayı da almıştık. Bu kupayı da alacağız.


MUTLULUK AYRILIĞA DEĞER

Özge Çatkıç:
Yeni evliyiz. Ömer tribünden maç izlememe izin vermiyor ama Japonya'da onu izlemekten mutluluk duyacağım.

Aysun Kayacı: Çok mutluyuz. Brezilya'yı yeneceğimize inanıyorum. Uzun süredir ayrıyız ama bu mutluluk bütün ayrılığa değer. Türkiye'nin adını herkes biliyor artık. Dünyada bizi tanımayan kalmadı artık.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!