Milli Piyango çekilişi saat kaçta başlayacak? (2018 Milli Piyango yılbaşı çekilişi)

Güncelleme Tarihi:

Milli Piyango çekilişi saat kaçta başlayacak (2018 Milli Piyango yılbaşı çekilişi)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2017 11:48

Milli Piyango yılbaşı çekilişi bu akşam gerçekleşecek. Vatandaş şimdi heyecanla çekilişin ne zaman saat kaçta yapılacağını takip ediyorlar. Milli Piyango çekiliş sonuçları canlı yayınlarla dakika dakika hurriyet.com.tr'de olacak. Büyük ikramiye saat 23:45'te çekilecek ve 61 milyonun sahibi belirlenecek. İşte 2018 Milli Piyango çekilişi hakkında merak edilen tüm detaylar

Haberin Devamı

Milli Piyango sonuçları ile bu akşam bilet sorgulama işlemini gerçekleştirecek olan vatandaşlar, idarenin erişime açacağı ekrana kilitlendi. 2018 Milli Piyango bilet sorgulama ekranı aracılığıyla sonuçları kolayca öğrenebilecek olan bilet sahipleri, tam ve sıralı listeler aracılığıyla da kontrollerini sağlayabilecek. İşte, Hurriyet.com.tr'den dakika dakika canlı yayınlanacak olan Milli Piyango 2018 yılbaşı çekilişi ve numara ile bilet sorgulama ekranı hakkında detaylı bilgiler

Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiye çekilişi için geri sayım başladı. Toplam 61 milyon liralık büyük ikramiyenin sahibini bulacağı 2018 Milli Piyango yılbaşı çekilişi, yurt genelinde takip edilecek. Büyük ikramiyenin yanı sıra teselli ödülleri de bu gecenin merak edilen konuları arasında yer alacak. 

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi, kurumun resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre amorti ikramiyesi ile 23.00'da başlayacak. Canlı yayınla gerçekleştirilecek olan çekilişin tamamı ise 18.00-24.00 saatleri arasında bilet sahiplerinin erişimlerine açık olacak. Milli Piyango sonuçları canlı yayınla dakika dakika Hurriyet.com.tr'de olacak...

Milli Piyango çekilişi saat kaçta başlayacak (2018 Milli Piyango yılbaşı çekilişi)

 

2 MİLYON 950 BİN 269 ADET İKRAMİYE DAĞITILACAK

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde bu akşam, 20 adet 100 bin lira, 30 adet 50 bin lira, 50 adet 10 bin lira, 100 adet 5 bin lira, 200 adet 3 bin lira, 300 adet 2 bin lira ve 500 adet de bin lira verecek. Çekilişte bin adet 500 lira, 8 bin adet 400 lira, 40 bin adet 300 lira, 200 bin adet 200 lira, 700 bin adet 120 lira dağıtılacak.

Umudunu piyangoya bağlayanların 2 milyonu, yılbaşı gecesi amortiyle yetinecek. 61 milyon liralık büyük ikramiyeyi kıl payı kaçıran 63 kişiye de teselli ikramiyesi olarak 61 bin lira ödenecek. Böylece yılbaşı özel çekilişinde 2 milyon 950 bin 269 adet ikramiye dağıtılacak. Toplam ikramiye tutarı da 349 milyon 243 bin lirayı bulacak.

Haberin Devamı

PİYANGO BİLETİNİZE İKRAMİYE ÇIKTIĞINDA İKRAMİYENİZİ NEREDEN ALACAKSINIZ?

Milli Piyango biletinin son 3 ( üç ) rakamına kadar isabet eden ikramiye tutarlarını Milli Piyango gezici ve sabit bayileri ödemek zorundadır. Bu bayiler son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de ikramiyelerini ödeyebilirler. Bu tutarlar üzerindeki ikramiyeler bayi ödeme yetkisi dışındadır. Başbayiler ile sanal ortam bayileri İdare ile imzaladıkları sözleşmede belirtilen tutara kadar olan ikramiyeleri öderler.
Yılbaşı çekilişi için bilet kupürlerine bakılmaksızın, 1.000.000.- ( Bir milyon TL. ) ve daha büyük ikramiyeler, yıl içerisinde yapılacak diğer çekilişlere ait büyük ikramiye Genel Müdürlükçe, bunların altında kalan diğer ikramiyeler Milli Piyango Şube Müdürlüklerince ödenir.

Haberin Devamı

YIRTILMIŞ MİLLİ PİYANGO OYUNLARINA AİT BİLETLER KONUSUNDA NELER YAPILMALI?

Milli Piyango oyununda ikramiye isabet eden numaraları üzerinden yırtılmış veya kopmuş olup, parçaları mevcut olan biletlerin ikramiyesi ancak, İdare veya satış merkezleri tarafından yapılacak inceleme sonucunda ödenebilir. Bu şekildeki biletlerden bayi ödeme yetkisindeki ikramiyeler satış merkezi yöneticisinin kararı, daha büyük ikramiyeler ise İdare merkezi onayı ile ödenir.

Hemen-Kazan oyununda ikramiyeleri gösteren kısımdan ya da başka yerinden yırtılmış ikramiyeli biletlerin satış şubelerimize ibrazı halinde, peşin ödenen ikramiyelerin üzerindeki iki adet ikramiyenin ödenip ödenmeyeceğine, yapılacak inceleme ve araştırma sonucuna göre satış şubelerimizce, bunun üstündeki ikramiyelerde ise ödeme yapılıp yapılmayacağına, yapılacak inceleme ve araştırmaya göre Genel Müdürlükçe karar verilir. Talihliler tarafından doğrudan Genel Müdürlüğe gönderilen diğer biletlerde de Genel Müdürlükçe karar verilir.

Haberin Devamı

Sayısal oyunlarının biletlerinde ise yırtık bilete ikramiye ödenmez. Ancak çekilişin yapıldığı tarihten itibaren 1 yıl ikramiye ödenme süresi içinde ikramiye isabet eden numaralara veya barkod ve bilet güvenlik numarası üzerinden yırtılmış veya kopmuş olan biletlere ikramiye ödenebilmesine, bu biletlerin hamili tarafından ibrazını müteakiben yapılacak veya yaptırılacak inceleme ve araştırmadan sonra Milli Piyango İdaresince karar verilir.

BAKMADAN GEÇME!