Milletvekili ve eşi az daha yanıyordu

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili ve eşi az daha yanıyordu
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 23, 2008 13:26

Bulut'un kaldığı odanın alt katında papazların ayininden sonra mumu söndürmemeleri sonucu yangın çıktı. Bulut ve eşi canlarını zor kurtardı.

Haberin Devamı

CHP Mersin eski Milletvekili Ersoy Bulut, tatil için gittiği Makedonya'da, kaldığı otelde çıkan yangından, ikinci kattan atlayarak hayatını kurtardı. Bulut'un bacağı kırılırken, eşini ise itfaiye ekipleri kurtardı.

Saygı ÖZTÜRK YAZIYOR

Eşi Nebahat Bulut ile birlikte tatil için Makedonya'ya giden Ersoy Bulut'un kaldığı odanın altında, papazlar ayin yaptı. Mumu söndürmeden yatan papazlar, gece yangın çıkmasına sebep oldu. Yangın üzerine papazlar odadan hemen ayrıldı. Dumanlar ve alevler kısa sürede Ersoy Bulut'un kaldığı odayı sarmaya başladı.

Saat 03.00 civarında yoğun bir duman altında uyunan Nebahat Ersoy, eşi Ersoy bulut'u hemen uyandırdı.  Yoğun dumandan ve yaşadıkları panikten odanın kapısını bulamayan Bulut, uzun süre kimseye seslerini duyuramayınca camdan alevlerin odayı sarması üzerine atlamaya karar verdiler.

Haberin Devamı

Ersoy Bulut, ikinci kattan atladı. Bacağı kırılan Bulut, uzun bir çabadan sonra itfaiye görevlilerine odada eşinin bulunduğunu anlattı. İtfaiye görevlileri Ersoy Bulut'un artık kendini kaybetmekte olan eşi Nebahat Ersoy'u alevlerin arasından kurtarmayı başardı.

Ä°lk tedavileri Ãœsküp'te yapılan Ersoy Bulut ve eÅŸi Nebahat Bulut, Ankara'ya getirildi. Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!