Michael'ı öldürdüler

Güncelleme Tarihi:

Michaelı öldürdüler
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 13, 2009 12:13

ABD'nin Los Angeles kentinde, 25 Haziranda aniden fenalaşarak 51 yaşında hayatını kaybeden pop kralı Michael Jackson'ın ablası La Toya Jackson da Michael Jackson'ın öldürüldüğünü düşünüyor.

Haberin Devamı

JACKSON'A BÖYLE VEDA ETTİLER -Foto-galeri

MICHAEL JACKSON'IN EVRÄ°MÄ°

JACKSON'IN 50 YILLIK YAÅžAMINDAN KARELER

Michael Jackson'ın babası Joe Jackson, 2 gün önce Amerikan ABC televizyon  kanalına verdiÄŸi mülakatta, oÄŸlunun bilinmeyen bir nedenle hayata veda ettiÄŸini  belirterek, "OÄŸlum cinayete kurban gitti" ifadesini kullanmıştı.Â

La Toya Jackson (53), İngiliz gazeteleri Mail on Sunday ve News of the  World'e yaptığı açıklamada, Michael Jackson'ın "kazanç elde etmek isteyen bir  grup asalak tarafından öldürüldüğünü" ileri sürdü.

Pop yıldızının ölümüyle ilgili tüm ayrıntıları bilmek için özel otopsi  talebinde bulunduğunu belirten La Toya Jackson, "Otopsinin sonuçlarının nasıl  çıkacağı konusunda net bir fikrim var; Michael'ın öldürüldüğünü düşünüyorum. Bunu  başından beri hissediyordum" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

La Toya Jackson, "Bu tek bir kişinin işi değil. Bazı kişilerin komplosu.  Çevresinde kötü insanlar vardı. Michael, çok sakin, sorun çıkarmayan, sevgi dolu  bir http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/jackson_kizi.gifinsandı. Çevresindekiler bundan faydalandı. Bir aydan kısa bir süre önce  kendi kendime (Michael Londra'daki konserden önce ölecek) dedim. Çünkü  çıkarlarını samimiyetle savunmayan insanlarla çevriliydi" dedi.

"Michael'ın değerinin bir milyar dolardan fazla olduğunu" belirten La  Toya Jackson, "Birisinin değeri bu kadar olunca her zaman çevresinde dolanıp  duran insanlar oluyor. Aileme, bir ay önce onun Londra'ya hiç gidemeyeceğini  söylemiştim. Michael'ın ölüsü, dirisinden daha değerliydi" diye konuştu.

Michael'ın çevresindeki "asalak grubunun" pop yıldızını ailesinden ve  arkadaşlarından uzaklaştırdığını ve sahnelere yeniden dönerek 50 konserlik bir  anlaşma yapmaya zorladığını söyleyen La Toya Jackson, "Asalaklar, Michael'ı süt  veren inek gibi görüyorlardı, onu ilaçlara bağımlı biri haline getirdiler.  Sanırım bu dengesini bozdu ve ölümüne yol açtı" ifadesini kullandı.
         La Toya Jackson, "Michael için adalet istiyorum. Kardeşimi öldürenin ne  ya da kim olduğunu bulana kadar durmayacağım" dedi.
         Kardeşinin doktoru Conrad Murray'nin odasında bulunduğunu hatırlatan La  Toya Jackson, "Michael, kendi odasından doktorunkine geçmiş, orada ne olup bitti  bilmiyoruz" diye konuştu.
         Michael Jackson'ın müziği bırakarak tekrar film çevirme niyetinde  olduğunu belirten La Toya Jackson, "İlk filminin adı Thriller olacaktı. Müzikten  kopmak istiyordu, artık sahneye çıkmak istemiyordu" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!