MHP'li Şandır: Seçime hazırız

Güncelleme Tarihi:

MHPli Şandır: Seçime hazırız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2008 12:29

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, AK Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit'in milletvekili özlük haklarına ilişkin yasa teklifiyle ilgili “Ülkemizin, halkımızın bir çok sorunu varken, TBMM'nin kendi sorununu öncelemesi şık olmaz” dedi.

Haberin Devamı

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun da aralarında bulunduğu bazı kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde (KHK) değişiklik öngören yasayla ilgili Parlamentoda basın toplantısı düzenleyen Şandır, AK Parti'li Yiğit'in, milletvekili özlük haklarıyla ilgili teklifine ilişkin soruları da yanıtladı.

Şandır, Yiğit'in teklifini henüz görmediklerini belirterek, şunları söyledi: “Neyi kapsıyor, bilemiyoruz. Ama söylenilen şekliyle eğer bir erken seçim hazırlığına genel kurulu, milletvekillerini hazırlamak yönünde düşünülüyorsa, buna bakacağız. İnceleyeceğiz. Kanun teklifini henüz görmedik, görmeden de bir şey söylemem.
Bir Sayın AKP milletvekilinin teklifi olduğunu biliyorum. Böyle bir teklifi bu dönemde, bu zaman içerisinde niye getiriyorlar? Esas sorgulanması gereken husus budur. Ülkemizin, halkımızın bir çok sorunu varken, TBMM'nin kendi sorununu öncelemesi şık olmaz. Eğer kanun teklifinde hukuki düzenleme niyeti varsa bunu görmek lazım. Görmeden bir şey söylemenin bir anlamı olmaz.”

Haberin Devamı


MHP Grup Başkanvekili Şandır, YSK Başkanı Muammer Aydın'ın karar verilmesi halinde bu yılın sonuna yerel ve genel seçimlerin yapılabileceği yönündeki sözlerinin hatırlatılması üzerine ise “MHP, her zaman seçime hazırdır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!