MHP Zonguldak Milletvekili adayları 2018! MHP Zonguldak adayları

Güncelleme Tarihi:

MHP Zonguldak Milletvekili adayları 2018 MHP Zonguldak adayları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2018 17:50

MHP Zonguldak Milletvekili Adayları, 24 Haziran Pazar günü öncesi yöre halkı tarafından araştırılan konular arasında yer aldı. Toplam 5 kişinin milletvekili adayı olarak seçilebileceği ilde, MHP Zonguldak Milletvekili adayları maden mühendisi ve esnaf meslek dallarında yer alıyor. İşte, 2018 MHP Zonguldak Milletvekili adayları ve bazı bilgiler

Haberin Devamı

Zonguldak'de oy kullanma işlemini gerçekleştirecek olan seçmenler, kentlerindeki adayları sorguluyor. Zonguldak MHP Milletvekili Adayları arasında kimlerin yer aldığı bilgisini edinmek isteyen vatandaşlar, sorgulamalarını internet üzerinden gerçekleştiriyor. İşte, 2018 MHP Zonguldak Adayları ve seçim hakkında bazı bilgiler

MHP ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 HAMDİ AYAN -YÜKSEKÖĞRENİM- MADEN TEKNİKERİ
2 ABDULLAH BEKAR -YÜKSEKÖĞRENİM-İŞADAMI
3 FEHMİ NUHOĞLU -YÜKSEKÖĞRENİM-ESNAF
4 TANER KAYI -YÜKSEKÖĞRENİM-MEMUR
5 SEBİL SÜMEYYE BIYIKLI -ORTAÖĞRENİM- EV HANIMI

SANDIĞA GİDERKEN BU BELGELERİ UNUTMAYIN

Sandık başına gelen seçmen; Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını taşıyan; Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı, Geçici Kimlik Belgesi, nüfus cüzdanı, resmî dairelerce verilen soğuk damgalı kimlik kartı, pasaport, evlenme cüzdanı, askerlik belgesi, sürücü belgesi, hâkim ve savcılar ile yüksek yargı organı mensuplarına verilen mesleki kimlik kartı, avukat, noter ve askerî kimlik kartı gibi kimliğini tereddütsüz ortaya koyan resimli, resmî nitelikteki belgelerden birini başkana verir ve seçmen sıra numarasını söyler. Bu belgelerden birini vermeyen seçmen oy kullanamaz. (298/87, 91).

Haberin Devamı

Belediyeler ile köy veya mahalle muhtarlarınca düzenlenip onaylanan kimlik belgeleri seçmenin kimliğinin tespitinde geçerli değildir (298/87).

Üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası olmayan resimli ve resmî bir kimlik belgesi ibraz eden seçmenin oy kullanabilmesi için, bu belgelerin yanında ayrıca seçmen bilgi kâğıdını veya nüfus müdürlüklerince verilmiş nüfus kayıt örneğini ibraz etmesi şarttır.

Ceza infaz kurumlarında tutuklu ya da taksirli suçlardan hükümlü bulunan seçmenlerden yukarıda sayılan kimlik belgeleri bulunmayanlar için, cezaevi idaresince verilmiş belge, kimlik belgesi yerine geçer (298/87).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!