MHP Lideri Devlet Bahçeli: 20 gün kaldı

Güncelleme Tarihi:

MHP Lideri Devlet Bahçeli: 20 gün kaldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2015 01:28

MHP Lideri Devlet Bahçeli, “AKP dönemi 20 gün sonra sona erecektir. Mutlu sona yalnızca 20 gün kalmıştır” dedi, 7 Haziran seçimlerinin güvenliğiyle ilgili uyarılarda bulundu. Bahçeli dün Afyonkarahisar ve Uşak mitinglerinde özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

DENİZE DÖKERİZ

Afyonkarahisar’da hâlâ taarruz ruhu vardır. Gerekirse 93 yıl öncesinde olduğu gibi Kocatepe’ye tekrar karargâh kurarız. Yetmezse soluğu İzmir’de alır, önümüze kattığımız ne kadar rezil, zillete düşmüş işbirlikçi, bölünmemizi bekleyen şiddet yuvaları varsa denize dökeriz.
AKP 12 yıl 6 ay 17 gün; diğer bir ifadeyle 4 bin 581 gündür iktidardadır. Ne üzücüdür ki bu iktidarın, 96 yıl önceki işgal ve istila kadrosundan hiçbir farkı kalmamıştır. AKP’yle beraber, bugün karşımızda 1919’un küresel dayatmaları tekrar yeşermiştir.

İLK KEZ HARAM YEDİ

Kaçak siyaset yapan Erdoğan ve onun yörüngesine tutunmuş Davutoğlu’na göre, Türkiye’de, Cumhuriyet tarihinde yapılan hiçbir hizmet yoktur. Evet, doğrudur; Erdoğan ve Davutoğlu hep ilkleri gerçekleştirmiştir. İlk kez bir Cumhurbaşkanı Anayasa’yı delmiştir, açıktan siyasi taraf tutmuştur. İlk kez bir Cumhurbaşkanı defalarca Anayasa suçu işlemiştir. İlk kez bir Cumhurbaşkanı muhalefetle bu kadar kavga etmiş, kindarlığını ispatlamıştır. İlk kez bir Cumhurbaşkanı rejim ve sistemi rafa kaldırmak için Hazine imkânlarıyla meydanlara inmiştir.

İlk kez bir Cumhurbaşkanı bölücü terör örgütüyle başkanlık pazarlığına oturmuştur. İlk kez bir Cumhurbaşkanı haram yemiş, hıyanete göz kırpmış, rüşvetçileri korumaya almış, kişisel husumet içinde olduklarını kırmızı kitaba tehdit olarak yazdırmıştır.

İlk kez bir Başbakan serok olmuş, doğuda başka, Afyon’da başka konuşmuş, fırıl fırıl dönmüştür. İlk kez bir Başbakan kendi makamını ortadan kaldırmak için siyaset meydanlarına çıkmış, saygınlığını yıkmıştır.

DÜNYAYI BAŞLARINA YIKARIZ

Seçim sonuçlarını sisteme işleme ve müdahale etme yetkisi bulunan 81 ildeki UYAP personelinin tamamı görevden alınmıştır. Sandık risklidir, demokrasi tedirgindir, AKP ise ahlaksız ve arsızdır. Uşak’tan uyarıyorum; sandık namustur, milletimizin vereceği her oy değerli ve önemlidir. Sandık üzerinde oyun ve tezgâh heveslisi kim varsa, şimdiden bu yanlıştan dönmelidir. AKP, demokrasinin er meydanını karartmaya ve sandık yolsuzluklarıyla sonuçları değiştirmeye teşebbüs ederse, dünyayı başlarına yıkarız. Hesabını bir bir sorarız.

Kadınlardan büyük ilgi

Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda günün ilk mitingini Afyonkarahisar’da gerçekleştirirken Anıtpark önünde yaklaşık 10 bin kişiye konuştu. Bahçeli, 7 Haziran seçimlerinin barış, huzur, olgunluk, güvenli ve demokratik yarış içinde geçmesine diledi, siyasi partilere ve milletvekili adaylarına başarılar diledi. Bahçeli’nin konuşmasını dinleyenler arasında çok sayıda kadın da vardı. Kadınlar miting alanındaki sloganlara da coşkuyla eşlik etti.

BAKMADAN GEÇME!