Mezdeke çıkaracak Tarkan takacak

Güncelleme Tarihi:

Mezdeke çıkaracak Tarkan takacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2001 02:03

Yılbaşı gecesi 72 ülke televizyonlarından milyonlarca kişinin izleyeceği programda, sürpriz gelişme. Mezdeke grubu üyeleri, konser sırasında 7 yıldır taktıkları peçeyi çıkaracak, Tarkan'sa konsere peçe takarak devam edecek.

Denizli Valisi'nin ‘‘garip’’ önerisiyle başlayan, Turizm Bakanlığı İşletmeler Genel Müdür Vekili'nin yetkisini aşan ‘‘işgüzarlığıyla’’ peçe tartışması, farklı bir boyuta ulaştı. Tarkan, Antalya Zigana Tatil Köyü'nde vereceği ve 72 ülke televizyonlarından canlı yayınlanacak yılbaşı konserinde, Mezdeke Grubu'nun peçelerini teker teker çıkaracak ve bunlardan birini kendine takacak.

Doğan Haber Ajansı muhabirinin sır gibi saklanan bu sürpriz kararı öğrendiğini duyan Zigana Genel Müdürü Serpil Yılmaz Güney, ‘‘Siz bunu yazarsanız, olay sürpriz olmaktan çıkar’’ dedi.

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ TAKSINLAR

Bu arada Serpil Yılmaz Güney, kendisinden Mezdeke'nin peçesini çıkarmasını isteyen ve bu nedenle Turizm Bakanı Mustafa Taşar tarafından görevden alınan Timur Yıldız ile ilgili ilginç bir iddia daha ortaya attı. Güney, ‘‘Sayın Yıldız beni arayıp Mezdeke'yi bu şekilde sahneye çıkarmamamızı istemişti. Ben, grubun bunu kabul etmeyebileceğini söylediğimde bana 'O zaman peçe yerine siyah gözlükle çıksınlar' önerisi getirmişti. Ben şaka yapıyor sandım’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!