Mezarlıkta çatışma

Güncelleme Tarihi:

Mezarlıkta çatışma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2010 00:00

İstanbul Aşiyan Mezarlığı’nda ziyarete gelenleri rahatsız eden bir kişi ile polis arasında çatışma çıktı. Polislerden biri şehit oldu, diğeri yaralandı. Çatışmada ağır yaralanan saldırgan da hastanede öldü.

Haberin Devamı

POLİSLER ARKADAŞLARI İÇİN BÖYLE AĞLADI

 

İŞTE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER / WEB TV

Mezarlıkta çatışma
AŞİYAN Mezarlığı’nda dün saat 13.45 sıralarında Barış Doğan isimli bir kişi mezar ziyaretine gelenlere “Neden bakıyorsunuz”, “Allah’a inanmıyor musunuz?” diye bağırıp ezan okudu. Doğan’ın bıçak taşıdığını gören çevredekiler, polise haber verdi. Mezarlığa ilk olarak Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus ekibi geldi. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre Yunuslar, Doğan’a kimlik sordu. Doğan, kimlik yerine üzerinde taşıdığı 20 cm’lik bıçağı çıkardı ve polis memuru Turgay Yılmaz’a sapladı. Bu sırada polisin tabancasını da alan saldırgan, Yılmaz’ı göğsünden iki kurşunla, diğer polis Mehmet Birlik’i de kolundan yaraladı. Çıkan çatışmada 7 kurşun isabet eden Doğan da ağır yaralandı. Polis memuru Yılmaz kaldırıldığı Şişli Etfal Hastanesi’ne tüm çabalara rağmen kurtarılmadı. Saldırgan Doğan’da kaldırıldığı hastanede öldü. Üç saat süren ameliyattan sonra yoğun bakıma alınan polis Mehmet Birlik’in hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Saldırgan Barış Doğan’ın, İstanbul Sağlık Müdürlüğü’nde sözleşmeli odacı olarak çalıştığı ve 2 yıldır psikolojik tedavi gördüğü bildirildi.


10 aydır polis memuru olarak görev yapan Turgay Yılmaz’ın cenazesi bugün memleketi Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde toprağa verilecek.

Mezarlıkta çatışma

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!