Meyveş Nine uzaylı mı?

Güncelleme Tarihi:

Meyveş Nine uzaylı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzon Turizm İl Müdürlüğü, turizmi geliştirme konusunda ilginç bir yola başvurdu. Turizm İl Müdürlüğü'nce yayınlanan haber bülteninde, 35 yıl önce 130 yaşında ölen ve hiç hastalanmaması nedeniyle ‘‘uzaylı’’ olduğu ileri sürülen Meyveş Morçol için, 300 bin UFO'cunun bu yıl Trabzon'a geleceği iddia edildi. Haber bülteninde Meyveş ninenin Sürmene'deki mezarı başında anma töreni düzenleneceği de belirtildi. Bültene göre olay şöyle gelişti:

Meyveş Morçol'un NASA'da uzun yıllar görev yapan bilim adamı torunu Alaattin Yıldız, Ufolog Prof. Dr. Derek Cooper'a 130 yaşında ölen ve ömründe hiç hastalanmayan ninesini anlatır. Amerikalılar da Meyveş ninenin ‘‘uzaylı’’ olduğu fikrini benimserler. Bunun üzerine UFO'lara inananların oluşturduğu lobi, Sürmeneli Meyveş nineyi ‘‘evrensel anne’’ ilan ederek İnternette adına Web sayfası bile hazırlarlar.

Haber bültenine göre Ufolog Prof. Derek Cooper, Meyveş nine ile ilgili çok sayıda konferans düzenlemiş bulunuyor. Öte yandan Meyveş nine için ‘‘Cyberfest 98’’ adı altında anma günü düzenleyen UFO meraklıları, ayrıca aralarında oluşturdukları bir fon ile mezarını yaptırmak için 500 bin dolara yakın bir parayı da biriktirdiler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!