Metro ve Marmarayların durumu için açıklama: Metro ve Tramvay çalışıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Metro ve Marmarayların durumu için açıklama: Metro ve Tramvay çalışıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2022 07:36

Metro ve Marmarayların saat kaça kadar çalışacağı, kar yağışının artarak devam etmesi nedeniyle gündeme gelmişti. Metro ve Marmaray seferleri hakkında İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi kamuoyunu bilgilendirdi. Ulaşımda aksama yaşanmaması adına bir dizi önlem alan İBB ve Valilik metro ve Marmaray çalışma saatlerini duyurdu. Peki, metro ve Marmaray bugün çalışıyor mu? İşte, 10-11 Mart Metro ve Marmaray çalışma saatleri hakkında bilgiler..

Haberin Devamı

Metro ve Marmaray seferleri için İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinden açıklamalar geldi. Bu açıklamalara göre metro ve Marmaray seferleri üzerinde bazı değişikliklere gidildi. İşte, metro ve Marmaray çalışıyor mu sorusuna yönelik bazı detaylar 

METRO VE TRAMVAY ÇALIŞIYOR MU?

İBB'ye bağlı Metro İstanbul'dan yapılan açıklama şu şekilde;

"İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle 9 Mart Çarşamba gününden, 13 Mart Pazar gününe kadar M1, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M9 metro, F1 füniküler ve T1, T4, T5 tramvay hatlarımızda seferlerimiz 02.00’ye kadar uzatılmıştır."

MARMARAY ÇALIŞIYOR MU?

İstanbul'da kar önlemleri; Marmaray seferleri saat 02.00'ye kadar uzatıldı. İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmaray seferlerinin 9-13 Mart tarihleri arasında saat 02.00'ye kadar uzatıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle Marmaray seferlerimiz 9-13 Mart tarihleri arasında gece saat 02:00'ye kadar vatandaşlarımıza hizmet verecektir." denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!