Mesajlar MİT işi

Güncelleme Tarihi:

Mesajlar MİT işi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2015 01:02

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, bazı gazetelerde CHP’yi konu alan ve ‘@fuatavni’ isimli Twitter hesabıyla CHP’liler arasında mesajlaşma iddialarını içeren haberlerin ‘fabrikasyon olduğunu’ savundu.

Haberin Devamı

Koç, “En tepedeki zalimin emri ile oluşturulan MİT içerisindeki bir ekibin açık tezgâhıdır” dedi. Dün Meclis’te basın toplantısı düzenleyen Koç, şunları söyledi:

DAVUTOĞLU’NUN İLGİSİ YOK

“Milletvekillerimize dönük akla ziyan senaryolar sergileniyor. Şimdi ifade edeceğim süreçlerle ilgili Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun ilgisinin bulunmadığını ifade etmek istiyorum. MİT içinde bu işlere bulaşmayan, bulaştırılamayan namuslu, onurlu yurtsever MİT çalışanlarını ayırıyorum. MİT içindeki bu ekip 4 kişiden oluşuyor. Bunların hepsi psikolojik harekat konusunda da uzmandır. Görev tevzi en tepeden yapılmaktadır. Uzun zamandır MİT içerisinden CHP’nin ‘Paralel Yapı’ ile tarif ettikleri yapı ile ilişkilendirmek için, istihbarat ve tezgâh mühendisliğine soyunduklarını kamuoyuna ilan etmiştik. Kustukları iftira ve yalanlar; bu merkezdeki ekip tarafından Saray’a sıkı sıkı bağlı, hukuk tanımazlığı ile ünlü bir bakanın onayından geçiyor. Ondan sonra en tepedeki muktedire sunuluyor, oluşturulan kara haberler haram medyasına talimatla yayınlatılıyor.

Haberin Devamı

İSİM İSİM BİLİYORUZ

Kimlerin CHP aleyhine oluşturulan bu aptalca planlarda rol aldığını, görevlendirildiğini çok iyi biliyoruz ve biz de izliyoruz. Sayın Başbakan’ı da uyarmak istiyorum. Size bağlı olan bir kurum, özel bir ekip oluşturularak siyaset mühendisliğine soyunup tezgâh içine girebiliyor. MİT içindeki bu gruba ve ayakçılık yapan gazete sorumlularına da sesleniyorum: Onurları ile yaşamış, bugünkü firavun diktatörlüğüne karşı direnen, bu ülkenin namuslu insanlarına karşı yürüttüğünüz bu kara çalma kampanyasından utanmıyor musunuz? Yarın işlediğiniz bu suçların, ahlaksızlıkların hesabını, isim isim birebir vereceğinizin hâlâ farkında değilsiniz. Yalan, gıybet, iftira, tezgâh gerçekten inanan bir Müslüman’ın rehberi olabilir mi? O kişi ve kişilere, Müslüman değil münafık derler. CHP ve milletvekillerimiz yasal yollardan bu pislikte rolü olanlar hakkında hukuk girişimini başlatmışlardır. Ayrıca asliye hukuk mahkemesinde de manevi tazminat davası yönündeki davalarımızı ayrıca açacağız. Herkes ayağını denk alsın, Türkiye kimsenin babasının çiftliği değil.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!