Mesai bitti, sıra tiyatroda

Güncelleme Tarihi:

Mesai bitti, sıra tiyatroda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2001 11:42

Sabah oldu. İş, okul. Akşam oldu. Saat altı. İş bitti. Sonrası: Altıdan Sonra Tiyatro. Tiyatroyla amatör olarak ilgilenen mimar ve mühendislerin kurduğu Altıdan Sonra Tiyatro, Satıcının Ölümü'nü Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde sahneliyor.

Haberin Devamı

6'dan Sonra Tiyatro, mimar ve mühendislerin, bundan iki yıl önce,  yaşamı anlamlandırmak, o ana kadar geçirdikleri zamanı araç kılmak, hepimizin içinde bulunduğu ve yaşadığı hengameyi, eksikliği başka bir amaç için kullanıp paylaşmak adına kurduğu bir grup.

Topluluk geçen sezon da sahneledeği Satıcının Ölümü'nü 11 Ekim'den itibaren Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde yeniden sanatseverlere sunuyor. 

Sıradan bir adamın trajedisini anlatan Satıcının Ölümü, yirminci yüzyılın en iyi beş oyunundan biri kabul ediliyor. 1950'lerin Amerika'sında geçen oyunun kahramanı Willy Loman, 60 yaşlarında, küçük başarıları ve başarısızlıkları ile sıradan bir satıcı.
Loman'ın son 24 saatini anlatan oyunda, Willy Loman'ın kendisi ve yakın çevresi ile
hesapaşmasını konu alıyor.

Orhan Burian'ın dilimize çevirdiği oyunun yönetmeni Buğra Güler. Oyunda, Onur Kahraman,  Gülhan Kadim,  Hasan Kesler, Yiğit Sertdemir,  Seyfi Erol, Onur Tuna,  Erkan Kortan, Aslı Can,  Ebru Gözdaşoğlu,  Elif Karaosmanoğlu, Selin Girit Karadağ ve
Seda Özen Yürük rol alıyor.

Haberin Devamı

11 Ekim Perşembe 20:30 Barış Manço Kültür Merkezi / Kadıköy
25 Ekim Perşembe 20:30 Barış Manço Kültür Merkezi / Kadıköy
1 Kasım Perşembe 20:30 Barış Manço Kültür Merkezi / Kadıköy
8 Kasım Perşembe 20:30 Barış Manço Kültür Merkezi / Kadıköy

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!