Mersin'de hastanede dehşet! Annesini vahşice öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2024 09:49

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 61 yaşındaki Selma Çiftçi, refakatçi olarak yanında kalan oğlu Murat Arslan (32) tarafından bıçakla boğaz ve ayakları kesilip silahla vurularak vahşice öldürüldü. İfadesinde cinayeti işlediğini hatırlamadığını söyleyen Murat Arslan'ın sorgusu sürüyor. 

Haberin Devamı

Kan donduran olay, saat 04.00 sıralarında Tarsus Devlet Hastanesi'nin 8'inci katındaki 'Beyin Cerrahi' bölümünde meydana geldi. Şubat ayında beyin ameliyatı olan ve hastanede tedavisi süren Selma Çiftçi ile refakatçi olarak yanında kalan oğlu Murat Arslan arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Mersinde hastanede dehşet Annesini vahşice öldürdü

Psikolojik rahatsızlıkları olduğu öğrenilen Arslan, önce bıçakla annesinin boğaz ve ayak bileklerini kesti. Arslan, ardından da üzerindeki ruhsatsız tabancasıyla annesinin başına ateş etti.

"HATIRLAMIYORUM" DEDİ

Çığlık ve silah sesi üzerine odaya gelen güvenlik görevlileri Murat Arslan'ı yakalarken, müdahale edilen annenin öldüğü anlaşıldı. Murat Arslan polise teslim edilirken, annesinin cenazesi ise otopsi için morga kaldırıldı.

Haberin Devamı

İfadesinde cinayeti işlediğini hatırlamadığını söyleyen Arslan'ın sorgusu sürüyor.

Mersinde hastanede dehşet Annesini vahşice öldürdü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!