MERKEL'İ FUTBOL ATEŞİ SARDI

Güncelleme Tarihi:

MERKELİ FUTBOL ATEŞİ SARDI
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2014 13:56

Almanya Başbakanı Angela Merkel, futbol tutkunu. Merkel, Almanya'nın ilk dünya şampiyonası maçı için Brezilya'ya uçuyor.

Haberin Devamı

ALMANYA'yı baştan ayağa futbol heyecanı sardı. 2006 dünya şampiyonasında Almanya gol atınca, ayağa fırlayıp ellerini yumruk yaparak havaya kaldıran Başbakan Merkel, futbol hayranı olduğunu ilk o zaman ele vermişti.

Takım olarak sadece milli takımı tuttuğunu itiraf eden Başbakan Merkel, Brezilya'ya uçuyor. Merkel, Salvador da Bahia'da Almanya Portekiz maçını izleyecek. Alman milli takımıyla hop oturup hop kalkacak olan Başbakan Merkel, Mesut Özil'in Klose'nin Podolski'nin golleriyle ayağa fırlayacak.

RESMİ ZİYARET
Başbakan Merkel, sadece maça gittiği izlenimi vermemek için pazar günü Brezilya'ya uçuyor ve Brezilya Başbakanı Dilma Rousseff ile görüşecek. Merkel, ekonomi, teknik, bilim sektöründen üst düzey yetkililerle temaslarda bulunacak. Merkel buradan Alman milli takımının Ronaldo'lu Portekiz takımına karşı ilk maçını oynayacağı Salvador da Bahia'ya kentine geçecek. Merkel'e Hıristiyan Birlik partileri grubundan iki ve SPD'den bir politikacı eşlik edecek. Maç Almanya saatiyle saat 18'de başlayacak. Maçı ARD kanalı naklen yayınlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!