Mercedes kazasından sonra neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Mercedes kazasından sonra neler oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 10, 2007 00:00

Derin devlet-siyaset-mafya üçgeninde Türkiye gerçeklerini ele alan ve ilk 10 bölümü ile büyük ilgi gören "Kod Adı" adlı dizi yeniden ekrana dönüyor.

 

Haberin Devamı

Dizinin 10'uncu bölümü, üç kişinin ölümü ile sonuçlanan ve bir Mercedes'in kamyona çarpması ile meydana gelen trafik kazası ile sonuçlanmıştı. 5 Şubat Pazartesi günü Kanal D'de yayına girecek olan dizinin 11'inci bölümünde Türkiye’nin yakın tarihinde çok önemli bir rol oynayan "Susurluk kazası" sonrası yaşananlar ekrana gelecek. Kaza sonrası yaşanan panik havası, emniyet teşkilatı, istihbarat servisleri, bürokrasi üçgenindeki gelişmeler ile yansıtılacak. Ünlü trafik kazası ile ortaya çıkan ilişkilerin TBMM'ye yansıması, bu konuda bir Meclis Araştırma Komisyonu kurulması ve komisyona gelen

/images/100/0x0/55eaebeff018fbb8f89f4128
bürokrat ve diğer kişilerin yaptığı şok açıklamalar da dizinin ilerleyen bölümlerinde ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Dizi çekimleri için Dikmen semtinde oluşturulan platoda, TBMM Araştırma Komisyonu için de bir oda hazırlandı. Odaların, Meclis’teki araştırma komisyonu odalarının bire bir aynısı dikkat çekti. Komisyon Susurluk Araştırma Komisyonu'nda olduğu gibi 9 milletvekilinden oluşacak. 8 milletvekilini sanatçılar canlandırırken komisyonun başkanlık görevini de gerçek hayatta olduğu gibi AKP Nevşehir milletvekili Mehmet Elkatmış yapacak. Dizide ünlü Emniyet Müdürü Atilla Aytek ile eski Kültür Bakan Fikri Sağlar'ın kızları da rol alıyor. Her ikisi de Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Aytek'in kızı Zeynep Aytek Metin ile Sağlar'ın kızı Gerçek Sağlar, sette çok iyi anlaştıklarını söyledi.

Mercedes kazasından sonra neler oldu
Â
Mercedes kazasından sonra neler oldu

Meşhur mercedes kazası sonrası yaşananlar dizinin yeni bölümlerinde ekrana gelecek.

/images/100/0x0/55eaebeff018fbb8f89f412e
Mehmet Elkatmış

 

Haberin Devamı

Susurluk'ta 3 Kasım 1996'da meydana gelen kazada, polis müdürü Hüseyin Kocadağ, yıllardır aranan eski ülkücü Abdullah Çatlı ile sevgilisi Gonca Us ölmüş, DYP Şanlıurfa Milletvekili Sedat Edip Bucak ağır yaralanmıştı. Olay, yıllarca gazete manşetlerini süslemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!