Memur maaşları kademeli olarak ödenmeye başlandı

Güncelleme Tarihi:

Memur maaşları kademeli olarak ödenmeye başlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2015 12:08

Sabah saatlerinde banka ATM'lerine giden devlet memurları şok yaşadı. Onbinlerce çalışan maaşlarını çekemeyerek uzun süre beklemek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Maaşlarını çekemeyen devlet memurlarının yaşadığı sıkıntıyla ilgili ödeme yapan Vakıf Bank'ın sistemsel bir arıza yaşadığı ve durumun çok kısa sürede düzeltileceği belirtildi.

Hurriyet.com.tr'nin ulaştığı banka yetkilisi, bir çok sistemde maaş ödemesi yapıldığı için sıkıntı yaşandığını, durumun teknik olarak düzeltildiğini ve kademeli olarak ödeme yapılmaya başlandığını söyledi.

Sabah saatlerinde başlaya teknik arıza öğleden sonra çözülerek tüm maaşlar ödendi.

Konuyla ilgili olarak bankadan bir yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada; "Bankacılık sistemimizde yaşanan teknik bir arıza nedeniyle Kurum Maaş Ödemeleri, İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık işlemlerinde bir takım aksaklıklar yaşanmıştır. Sistemimizde yaşanan sorun sebebiyle bazı müşterilerimizin maaşları sabah saatlerinde ödenememiş fakat kademeli şekilde yapılan düzeltmeler sonucunda sorun tamamen giderilmiş ve tüm maaş ödemeleri yapılmıştır. Eş zamanlı olarak İnternet Bankacılığı’na girişteki sorun da giderilmiş olup Mobil Bankacılık’taki arızanın giderilmesine yönelik çalışmalar sürmektedir. Halihazırda devam etmekte olan sistem iyileştirme çalışmalarımız ile bu tür aksaklıkların yaşanmaması için gereken azami gayretin Bankamızca gösterildiğini belirtir, yaşanan aksaklık nedeniyle sorun yaşayan müşterilerimizden özür dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!