Mehmet Türkoğlu'na son görev

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Türkoğluna son görev
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2015 14:42

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) üyesi, TRT İzmir baş kameramanlarından Mehmet Türkoğlu (46) iki yıldır mücadele ettiği kansere yenik düştü. 7 Mayıs Perşembe günü vefat eden Mehmet Türkoğlu'nun cenazesi, ailesi, yakınları, TRT İzmir Bölge Müdürlüğü çalışanları ve İzmirli gazetecilerin yoğun katılımıyla Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Cenaze törenine katılan ve kısa bir açıklama yapan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, büyük bir üzüntü içinde olduklarını belirterek, "Kendisini tanımaktan onur duyduğum Mehmet Türkoğlu'nu yitirmenin derin üzüntüsü içindeyiz.Mesleğini çok seven, başarılı, örnek bir insandı. Başta eşi Dilek Türkoğlu olmak üzere, TRT camiasına ve İzmir basınına başsağılığı diliyorum" dedi.

Mehmet Türkoğluna son görev

MEHMET TÜRKOĞLU KİMDİR?

1969 yılında Alaşehir’de (Manisa) doğdu. 1988 yılında TRT İzmir Televizyonunda ”Sesçi” olarak başladığı görevine, kamera asistanı olarak devam etti. Son olarak TRT İzmir Bölge Müdürlüğü'nde baş kameraman olarak görev yapıyordu. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Hasan Tahsin Gazetecilik Yarışması başta olmak üzere çeşitli yarışmalardan görüntü dalında çok sayıda ödülü bulunuyordu.

BAKMADAN GEÇME!