Meğer yeni damat bey beceriksiz çapkınmış

Güncelleme Tarihi:

Meğer yeni damat bey beceriksiz çapkınmış
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 1997 00:00

Haberin Devamı

Şişli Belediye Başkanı Gülay (Çokay) Aslıtürk'ün yeni eşi Orhan Aslıtürk, ‘çapkınlıktan’ sabıkalı çıktı. Gülay Aslıtürk'ün, boşandıktan 9 gün sonra evlendiği işadamı Orhan Aslıtürk, daha önce de ‘acemi çapkınlıktan’ gazete manşetlerine çıkmıştı. Orhan Aslıtürk ve bir arkadaşı, Londra'da tanışıp mavi yolculuğa davet ettikleri 2 güzel turisti, ‘aşk teklifleri’ni kabul etmedikleri için ortada bırakmışlardı. Orhan Aslıtürk ve yine işadamı arkadaşının, 1994 Ekim'indeki, biri İngiliz diğeri İsveçli 2 güzelle, ‘başarısız’' kaçamakları şöyle gelişmişti:

LONDRA'DAN MARMARİS'E

Orhan Aslıtürk ve işadamı arkadaşı, Londra'da bir Türk lokantasında tanıştıkları 2 güzeli, tatil için Marmaris'e davet ettiler. İngiliz Nuala Douglas ve İsveçli Lena Björg, 2 çapkının bu tekliflerini çok beğendi. Randevulaşmadan sonra 2 turistin Londra-İstanbul gidiş-dönüş biletleri de işadamları tarafından alındı. Orhan Aslıtürk ve arkadaşı, önceden Marmaris'e gidip hazırlık yaparken, İngiliz ve İsveçli güzeller, kararlaştırılan haftasonu İstanbul'a geldiler, Kapalıçarşı'da alışverişten sonra cuma akşamı Marmaris'e uçtular. Mavi yolculuk için ‘Private Memories’ (Özel Anılar) adlı muhteşem bir yatı hazır duruma getiren Aslıtürk ve arkadaşı, ilk akşam, konuklarıyla Marmaris'te akşam yemeğine çıktılar. Geç saatlere kadar yenildi, içildi ve yata dönüldü.

Fakat Nuala ve Lena, aşk tekliflerini bir türlü kabul etmedi. Muhteşem yat, cumartesi günü denize açıldı. Konuklar, Fethiye'nin eşsiz körfezlerinde süren gezi boyunca tutumlarını sürdürdüler. Yat, pazar günü Marmaris'e geri döndü. Hevesleri kursaklarında kalan Aslıtürk ve arkadaşı, turistleri apar-topar İstanbul'a getirip Yeşilyurt'taki Polat Renaissance Oteli'nde bıraktılar. Ertesi gün otelin 4.5 milyon liralık hesabını ödeyemeyen 2 turist zor durumda kaldı. Turist kızlar, dönemin Bakırköy Belediye Başkanı Ali Talip Özdemir'in yardımıyla Çınar Otel'de bir gece daha kalarak ülkelerine döndüler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!