Medusa Darbesi

Güncelleme Tarihi:

Medusa Darbesi
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 06, 2004 14:50

Robert Ludlum
Çeviren: Gülten Suveren
Altın Kitaplar

Haberin Devamı

Şu sıralar sinema salonlarında bir Jason Bourne fırtınası esiyor. Ülkemizde, Geçmişi Olmayan Adam (The Bourne Identity) adıyla gösterime giren serinin ikinci kitabı The Bourne Supremacy'de Medusa Darbesi adıyla sinema salonlarında. Paul Greengras'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde serinin ana kahramanı Jason Bourne'u Matt Damon canlandırıyor.

Sinema seyircisinin ilgisini çeken her iki film de okurların Son Çember, Akrep Yanılgısı,  Halidonların Büyüsü, Sigma Protokolü, Geri Sayım gibi kitaplarıyla hatırlayacağı Robert Ludlum'un serisinden uyarlandı.

Filmden alınacak keyifle romanı okuduktan sonra damağınızda kalacak lezzetin farklı olduğunu hatırlatıp kitabın ne anlattığına kısaca bir göz atalım:

Serinin ana kahramanı Jason Bourne, geçmişte pek çok insanı gözünü kırpmadan öldürmüş bir tetikçidir. Artık sevgilisiyle birlikte kent merkezinden uzakta, sakin bir hayat sürmektedir. Ancak üstlendiği en son suikast görevinin ardından belleği silinmiştir ve herhangi bir şey hatırlayamamaktadır.

Haberin Devamı

Bourne, Medusa Darbesi'nde bir yandan kendisini öldürmek isteyenlerle mücadele ederken bir yandan da kim olduÄŸunu bulmaya çalışacaktır. Bütün bunların yanısıra aslında iÅŸlemediÄŸi cinayetlerle suçlanmaktadır . Bu konuda da temize çıkmak zorundadır.Â

Kısacası sıkı bir macera sizi bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!