Meclis, en doğrusunu yapar

Güncelleme Tarihi:

Meclis, en doğrusunu yapar
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

FP Genel Başkanı Recai Kutan, ‘‘Meclis, en doğrusunu elbette gerçekleşticektir’’ dedi. Kutan, dün TBMM'de yapılan FP Başkanlık Divanı toplantısından sonra şu açıklamayı yaptı: ‘‘Kıvrıkoğlu, görüşlerini ifade etmiştir. Zaten bahsettiği hususların hepsi, Meclis'in gündemindedir. Elbette en üst kurum olarak Meclis, en doğru, en isabetli olan hakkında kararını verecektir. Bu hususta söyleyebileceğim o.’’

‘‘Kıvrıkoğlu'nun görüşlerine katılıyor musunuz?’’ sorusuna Kutan, ‘‘Dediğim gibi, Meclis gündeminde. Meclis, en doğrusunu elbette gerçekleştirecektir’’ yanıtını verdi. Kutan, ‘‘Kıvrıkoğlu'nun böyle bir açıklama yapmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?’’ sorusuna da, ‘‘Görüşlerini bildirmiş’’ karşılığını verdi. Bu arada, saat 16.00'da İstanbul'a gideceği bildirilen Kutan'ın bu yolculuğu, gelişmeler nedeniyle 18.30'a ertelendi.

FP Grup Başkanvekili Abdüllatif Şener de, ‘‘Türkiye'nin sorunları hakkında herkes görüş beyan edebilir. Bunda yadırganacak bir şey olmamalı. Meclis iradesi her şeyin üzerindedir’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!