Maytap dikkatsizliği bir çocuğun hayatını kararttı

Güncelleme Tarihi:

Maytap dikkatsizliği bir çocuğun hayatını kararttı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2010 09:21

Pendik'te annesi ile gittiği bir kına gecesinde yüzüne, gelişi güzel kullanılan, maytap isabet eden 5 yaşındaki talihsiz çocuk 14 gündür yaşam mücadelesi veriyor.

Haberin Devamı

Kavakpınar Mahallesi'nde oturan Fatma Bayrak 6 yaşındaki oğlu Serkan Bayrak ile 13 Haziran gecesi bir komşusunun aynı mahallede düzenlenen kına gecesine gitti. Komşuları ile sohbet eden Fatma Bayrak'ın oğlu küçük Serkan'da kına gecesine gelen arkadaşları ile oyun oynamak için annesinden ayrıldı.

 

İddiaya göre kına gecesinde gelişi güzel atılan maytap ve havai fişeklerden biri talihsiz çocuğun yüzüne isabet etti. Yaralanan Serkan Bayrak Pendik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından talihsiz çocuk Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'ne sevk edildi. Serkan Bayrak'ın buradaki tedavisi 14 gündür devam ediyor.

 

Haberin Devamı

Doktorların ellerinden gelen her şeyi yaptığını söyleyen anne Fatma Bayrak, "doktorlar, oğlumun yüzüne isabet eden yanıcı maddenin içinde bulunan fosfor yüzünden yanmanın devam ettiği, yüzünde delik oluştuğu bu yüzden de ameliyat yapılamadığını söyledi." diye konuştu. Çok zor şartlarda çocuk sahibi olduklarını söyleyen acılı baba Yaşar Bayrak ise " sorumlu kişiyi Allah'a ve savcıya havale ediyorum." dedi.

 

Ailenin şikayeti üzerine olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!