Marmaris'teki patlamalarda 21 kişi yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Marmaristeki patlamalarda 21 kişi yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2006 01:41

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, biri minibüste ve 2'si çöp kutusunda olmak üzere 3 ayrı yerde meydana gelen patlamalar sonucu 10 İngiliz turist ile 11 Türk vatandaşının yaralandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Marmaris'te saat 24:00 civarında bir minibüste ve 2 çöp kutusunda ard arda patlamalar meydana geldi. Patlamalar nedeniyle 10'u İngiliz turist olmak üzere 21 kişi çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Yaralanan İngiliz turistlerin isimleri şöyle: “Alex Bedford, Master Louis ve Suzanne Becford, Janet Hughes, Kevin ve Jenifer Smıth, Master Adam Pond, Katherin Urry, Mart Stringer, Dorothy Huger” Patlamalarda, “Seval Gözüaçık ile Özgür Ateş, Sebahat, Erdinç ve Rüzgar Kıvılcım Fırat, Yunus İnan, Ayten Dili, Ali Sarıdüz, Caner Çelik” de yaralandı. Yaralılardan 2'sinin isimleri ise henüz belirlenemedi. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmadığı öğrenildi.

Yetkililer, patlamaların nedenlerinin araştırıldığını kaydettiler. Patlamalar sonrasında, Muğla Emniyet Müdürü Mehmet Emin Körpe de Marmaris'e gelerek incelemelerde bulundu. Bu arada, polis ve jandarma ekipleri ilçenin giriş ve çıkışlarında denetimlerini sıkılaştırdılar.

MUĞLA VALİSİ KOÇAKLAR: PATLAMALARIN FAİLLERİNİ EN KISA ZAMANDA YAKALAYACAĞIZ

Haberin Devamı

Muğla Valisi Temel Koçaklar, yaralanan 21 kişiden 9'unun taburcu edildiğini, diğerlerinin tedavilerinin ise devam ettiğini bildirdi.

Vatandaşlardan paniğe kapılmamalarını isteyen Koçaklar, “Polis ve jandarma ekiplerimiz olaya çok yönlü müdahale ediyor. Güvenlik güçlerimizin çalışması sonucu patlamaların faillerini en kısa zamanda yakalayarak kamuoyunun önüne çıkaracağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!