Marmaris ve Bodrum'u da yağış vurdu

Güncelleme Tarihi:

Marmaris ve Bodrumu da yağış vurdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2009 13:38

Muğla'nın Marmaris ve Bodrum ilçelerinde etkili olan yağış, yaşamı olumsuz etkiliyor.

Marmaris'te dün akşam saatlerinde başlayan yağış, gece etkisini arttırdı. Yağış, gündüz saatlerinde gök gürültülü sağanağa dönüştü.

Rüzgarın da etkisiyle yükselen dalgalar nedeniyle, Yat Limanı ve Kordon Caddesi'ndeki bazı parke taşları yerlerinden söküldü. Yaklaşık 15 dakika dolu yağışının da etkili olduğu ilçede, kapalı çarşıda küçük su taşkınları oldu. Esnaf, yağmur sularının dükkanların içine girmemesi için çaba gösterdi.

Marmaris Belediyesi işçileri, taşkın yaşanmaması için yağmur kanallarında temizlik yaparken, polis ekipleri ise trafiğin aksamaması için kavşaklarda önlem aldı.

Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, yağışın gün boyunca devam edeceğini bildirdi.

BODRUM

Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede son 2 saatte metrekareye 19 kilogram yağış düştü. Etkili yağış nedeniyle trafikte zaman zaman aksamaların yaşandığı ilçede bazı rögarların taşması sonucu büyük su birikintileri oluştu. Cumhuriyet Caddesi'ndeki bazı dükkanların önünde oluşan su birikintileri esnaf tarafından temizlendi. Paşatarlası ve Kumbahçe sahilindeki restoranların balkonları, dalgalar nedeniyle su aldı.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, yağışın yarın sabah saatlerinde etkisini kaybedeceğini, fırtınanın ise sona erdiğini bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!