Mardin'de feci kaza! İki araç kafa kafaya çarpıştı: 4 ölü, 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2022 11:55

Mardin Ömerli karayolunda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatı kaybederken 5 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden 4 kişiden biri olan Zeliha Balamur'un (32) bu geceki kına gecesi için ailesi ile birlikte Midyat'a gittikleri belirtildi.

Haberin Devamı

Kaza, Yeşilli ve Ömerli ilçeleri arasındaki Hop Geçidi'nde, sabah saatlerinde meydana geldi. Yoğun kar yağışı olan bölgede sürücülerinin isimleri ve plakaları öğrenilemeyen 2 hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada araçlardaki 3 kişi yaşamını yitirirken, 6 kişi de yaralandı. 

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarıyla kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma yolda güvenlik önlemi aldı, sağlık ekibi de yaralıları olay yerindeki müdahalenin ardından ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesi'ne götürdü. Kaza yerinde yaşamını yitiren 3 kişinin cenazeleri ise otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili jandarmanın incelemesi sürüyor.

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 4'E YÜKSELDİ

Kazada ağır yaralı olarak devlet hastanesinde tedavi altına alınan bir kişinin yaşamını yitirmesiyle, kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Yaralı 5 kişinin tedavisi sürüyor. 

Haberin Devamı

YARIN DÜĞÜNÜ OLACAKTI

Kazada acı detay ortaya çıktı. Kazada hayatını kaybeden 4 kişiden biri olan Zeliha Balamur'un (32) nişanlı olduğu, yarın Midyat ilçesinde düğününün olacağı öğrenildi. Balamur'un bu geceki kına gecesi için ailesi ile birlikte Midyat'a gittikleri belirtildi. 

Mardinde feci kaza İki araç kafa kafaya çarpıştı: 4 ölü, 5 yaralı

Kazada ölenlerden birinin de Zeliha Balamur'un kuzeni Leyla Balamur olduğu belirlendi. Ölen diğer iki kişinin kimliklerinin belirlenmesi için çalışma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!