Manisa’da korkunç kaza! Servis otobüsü demir yüklü kamyona çarptı: Ölü sayısı 2'ye yükseldi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2022 21:03

Manisa- Turgutlu kara yolunda fabrika işçilerini taşıyan servis otobüsü, demir yüklü kamyona arkadan çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada 2 kişi öldü, 44 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, dün akşam saatlerinde Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana geldi. Turgutlu ilçesinden Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan işçileri götüren servis otobüsü, Nif Çayı mevkisinde, önünde seyir halinde demir yüklü kamyona çarptı.

Manisa’da korkunç kaza Servis otobüsü demir yüklü kamyona çarptı: Ölü sayısı 2ye yükseldi

Çarpışmanın şiddetiyle otobüsün ön tarafı demir yığını haline dönüştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre otobüste bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi de yaralandı. Bugün gelen son bilgiye göre ise hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükselirken 44 kişinin de yaralı olduğu bilgisi verildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesi ve çevre hastanelere götürüldü. Otobüste sıkışan işçiler ise AKS ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı. Kazada otobüsün çarptığı kamyonun sürücüsü de yaralandı. 

Haberin Devamı

KAMYON SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Servis otobüsünün çarptığı demir profil yüklü kamyonun sürücüsü Hamit Kılıç, bugün emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, taksirle ölüme sebebiyet verme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kazadan yaralı olarak kurtulan servis otobüsünün sürücüsü Fuat Dündar'ın ise hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!