Manisa CHP Milletvekili Adayları kimdir? 2018 CHP Manisa Milletvekilleri

Güncelleme Tarihi:

Manisa CHP Milletvekili Adayları kimdir 2018 CHP Manisa Milletvekilleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2018 15:24

Manisa CHP Milletvekili adayları, kent sakinleri tarafından araştırılmaya başlandı. Nüfusuna oranla 10 adet milletvekili çıkarma imkanı bulunan şehirde, CHP Milletvekili adayları merak edildi. Peki, Manisa CHP Milletvekili adayları kimlerden oluşuyor? İşte, adaylar hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

CHP Manisa adayları, bu kentte ikamet eden vatandaşlar ve çevre illerde yaşanan birçok kişi tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Birçok vatandaşın merakla sorguladığı CHP Manisa Milletvekili Adayları, toplam 10 kişiden oluşuyor. Peki, CHP Manisa adayları kimdir? İşte, YSK'ya bildirilen liste hakkında bazı bilgiler

MANİSA CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 ÖZGÜR ÖZEL -YÜKSEKÖĞRENİM- ECZACI
2 AHMET VEHBİ BAKIRLIOĞLU -YÜKSEKÖĞRENİM- İŞ İNSANI
3 BEKİR BAŞEVİRGEN -ORTAÖĞRENİM- İŞ İNSANI
4 SABRİ TEMEL -ORTAÖĞRENİM- ESNAF
5 ABDULLAH SAKA -YÜKSEKÖĞRENİM- MALİ MÜŞAVİR
6 HAYRİYE HACET -YÜKSEKÖĞRENİM- MAKİNA MÜHENDİSİ
7 SANİYE AĞGÜL -YÜKSEKÖĞRENİM- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
8 ÇETİN KURTULUŞ -YÜKSEKÖĞRENİM- DOKTOR
9 NURİTTİN DİNGAZ -YÜKSEKÖĞRENİM- MALİ MÜŞAVİR
10 LALE ERDOĞAN TUNÇER -ORTAÖĞRENİM- TURİZMCİ

Haberin Devamı

SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI NELER OLACAK?

Seçim günü yani yarın saat 06.00'dan 24.00'e kadar alkollü içki satılamayacak, içkili ve umumi yerlerde alkollü içki verilmesi ve içilmesi yasak olacak, eğlence yerleri oy verme süresince kapalı kalacak, eğlence yeri niteliğindeki lokantalarda yalnızca yemek verilebilecek. Çay bahçeleri de kapalı olacak.

Seçim yasaklarına ve kurallara uyulmak şartıyla oy verme günü saat 18.00'den sonra alkollü içki servisi yapılmayan düğün düzenlenebilecek.

Emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlardan başka kimse silah taşıyamayacak. Radyolar ve her türlü yayın organlarınca seçim günü saat 18.00'e kadar seçim ve seçim sonuçlarıyla ilgili haber, tahmin ve yorum yapılamayacak. Radyolarda ve her türlü yayın organlarında 18.00-21.00 saatleri arasında ancak YSK tarafından seçimle ilgili verilecek haber ve tebliğler yayınlanabilecek.

Seçim günü bütün yayınlar saat 21.00'den sonra serbest olacak ancak YSK tarafından gerek görülmesi halinde saat 21.00'den önce de yayınların serbest bırakılmasına karar verilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!