Manavgat'ta zincirleme kaza: 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta zincirleme kaza: 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2010 11:03

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabaha karşı Manavgat- Alanya karayolu üzerindeki Alparslan Türkeş Bulvarı ve Kum Yolu mevkiinin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Aşırı süratli olduğu belirtilen Kerim Sarı yönetimindeki 07 JZ 709 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Mahmut Süzer yönetimindeki 07 JA 877 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Hızını alamayan kamyonet yolda bir kez döndükten sonra Mehmet Hayıt yönetimindeki 07 J 0034 plakalı taksiye çarparak durabildi. Kazaya, Oğuz Taştan yönetimindeki 44 AU 525 plakalı minibüs ile Bilal Dayan yönetimindeki 07 JU 072 plakalı kamyonet de karıştı.

Araçları hurdaya dönen Kerim Sarı ile Mahmut Süzer, eşi Ayşe Süzer ve çocukları Salih ile Mustafa kazada yaralandı. Yaralılar, çevredekiler tarafından çağırılan ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların çeşitli yerlerinde kırıklar bulunduğu, durumlarının ağır olmadığı belirtildi.

Kaza sonrasında Antalya- Alanya karayolunda zaman zaman trafik aksarken, uzun kuyruklar oluştu. Bir süre trafiğe kapanan yol, Manavgat Belediyesi itfaiye ekibinin yıkamasının ardından açıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!