Malatya'da öfkeli damat dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Malatyada öfkeli damat dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2011 23:54

MALATYA’da eşinden boşanmak üzere olduğu öğrenilen bir kişi barışmak için gittiği eşinin babasının evinde dehşet saçtı. Öfkeli damat, kayınbabasını ve eşinin dayısını silahla yaralayıp kaçtı. Hastaneye kaldırılan kayınbaba hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Olay, akşam saatlerinde Şıkşık Mahallesi Leblebici Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye 24 yaşındaki Murat Yıldırım, 3 aydır ayrı yaşadığı eşi Şuara Yıldırım ile barışmak için kayınbabasının evinine gitti. Evde bulunanlar ile damat Yıldırım arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Murat Yıldırım yanında bulundurduğu silahla iki el ateş etti. Kurşunlardan biri kayınbabası 40 yaşındaki Bekir Zeren’in kalbine isabet ederken, diğeri de eşinin dayısı olduğu öğrenilen Hakan Zeren’in koluna isabet etti. Murat Yıldırım olay yerinden kaçarken, 2 yaralı ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kayınbaba Bekir Zeren, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Zeren’nin ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdi.

Cinayetten sonra ayakkabılarını giymeden kaçan Murat Yıldırım, yaklaşık yarım saat sonra kendisi ile telefonla irtibata geçen cinayet büro amirliği ekiplerine silahıyla birlikte teslim oldu. Gözaltına alınan öfkeli damat, asayiş şube müdürlüğüne götürüldü. Yıldırım, hastaneye sağlık raporu almaya götürüldüğü sırasında gazetecilere eşini çok sevdiğini ve ayrılmak zorunda bırakıldığını söyledi. Olayın meydana geldiği evde olay yerin inceleme ekipleri inceleme yaparken, çelik yelekli polisler, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Cinayet ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!