Makam odasında aldatma cinayeti

Güncelleme Tarihi:

Makam odasında aldatma cinayeti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2003 02:17

Bir uzman çavuş, Ordu'dan Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'ne götürdüğü eşini ve ilişkisi olduğuna inandığı yüzbaşıyı makam odasında birer şarjör kurşun sıkarak öldürdü.

İnanılmaz cinayet dün sabah işlendi. Birecik'te daha önce görev yapan 35 yaşındaki Uzman Çavuş Tolga Bahar'ın tayini 30 Ağustos'ta Ordu'ya çıktı. Yeni görev yerine giden uzman çavuş Tolga Bahar, sık sık yüzbaşı Gökhan Oğuz ile aralarında ilişki olduğu iddiasıyla eşi Selda ile tartışmaya başladı. Tolga Bahar, dün eşi Selda Bahar'ı, yüzbaşı Gökhan Oğuz ile yüzleştirmek için eski görev yeri Birecik İlçesi'ne getirdi.

Silah sesleri

Eşiyle birlikte doğruca İlçe Jandarma Komutanlığı makamına giden uzman çavuş Tolga Bahar, burada yüzbaşı Gökhan Oğuz'la tartıştı. Saat 11.00 sıralarında da odadan peş peşe silah sesleri geldi. Çılgına dönen uzman çavuş Tolga Bahar, 9 mm çapındaki 14'lü tabancasını çekerek yüzbaşı Gökhan Oğuz ve eşi Selda Bahar'ı kurşun yağmuruna tuttu ve üzerlerine birer şarjör mermi boşalttı.

Gözaltına alındı

Aldıkları kurşunlarla yüzbaşı Gökhan Oğuz ve Selda Bahar olay yerinde yaşamlarını yitirirken, uzman çavuş Oğuz Bahar ise çifte cinayetin faili olarak gözaltına alındı. Şanlıurfa Valisi Şükrü Kocatepe ile Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, olaydan sonra Birecik'e gelerek Kaymakam Ali Çınar'dan olayla ilgili bilgi aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!