Mahsun'un çellist aÅŸkı

Güncelleme Tarihi:

Mahsunun çellist aşkı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2006 00:00

Yıllardan beri özel hayatı konusunda ser verip sır vermeyen, konuyla ilgili soruları "Yorum yok" diye geçiştiren Mahsun Kırmızıgül'ün yeni sevgilisi sonunda ortaya çıktı. Kırmızıgül, iki aydır çello sanatçısı Mine Cangal'la birlikte.

 

Haberin Devamı

Cellisima grubunda çalıyor

Mahsun Kırmızıgül, basından yıllarca saklamayı baÅŸardığı sevgilisi Bade Ä°ÅŸcil'den ayrıldıktan sonra, özel hayatına dair hiç konuÅŸmamıştı. Geçen hafta kendisiyle yapılan bir TV röportajında da, hayatında birisinin olup olmadığı sorusuna "Yorum yok" diye cevap vermiÅŸti. Ama sonunda ünlü ÅŸarkıcının yeni aÅŸkı ortaya çıktı. Kırmızıgül, yaklaşık iki aydır Fazıl Say'ın eski eÅŸi Gülyar Balcı'nın da içinde olduÄŸu Cellissima grubunda çello çalan Mine Cangal'la birlikte...Â

Mahsunun çellist aşkı
Mahsunun çellist aşkı

Gürer Aykal'ın yeğeni

Mine Cangal'ın annesi ve babası da viyolonsel sanatçısı. Hatta babası Prof. Doğan Cangal, Celissima grubunun diğer üyelerinin de Hacettepe Üniversitesi'ndeki hocaları. Sanatçı yönünü aileden alan Cangal'ın dayısı ise ünlü şef Gürer Aykal. Çocukluğundan beri müzikle iç içe büyüyen güzel çellist de tıpkı Kırmızıgül gibi ilişkilerinin ortaya çıkmasını istemiyor. Kırmızıgül ile sevgilisi Cangal, geçtiğimiz ay Şeysel Adaları'na kısa bir tatile gitti. Kırmızıgül, o tatilde "Dinle" şarkısının klibini de çekti.  

Haberin Devamı

Mahsunun çellist aşkı

 "4 kadın + 4 çello = Cellissima" sloganıyla kurulan grup, klasik müzikle popüler müziği iç içe yorumluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!