‘Mafyayım, seni öldürürüm’ dedi tecavüz etti

Güncelleme Tarihi:

‘Mafyayım, seni öldürürüm’ dedi tecavüz etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2011 00:00

Eğlence dünyasının tanınmış isimlerinden, Elmadağ’daki Ruj Bar’ın sahibi Erkan Kara (35) hakkında, çalışanı G.K.’ye (26) tecavüz ettiği iddiasıyla 12 yıla kadar hapis istemiyle fezleke hazırlandı.

“Nitelikli cinsel saldırı” suçundan tutuklu bulunan Kara hakkındaki fezleke, yargılamanın ağır ceza mahkemesinde yapılabilmesi için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. Fezlekede ifadesine yer verilen G.K. şu iddialarda bulundu:

‘İki kez tecavüze uğradım’

“Alamadığım ücretimi konuşmak için 16 Ocak’ta 04.30 sıralarında iş yerine gittim. Erkan Kara bana mesaj atınca, buluşmak için Taksim’deki bir börekçiye geçtim. Buluşunca bir otelin önüne gittik. Kara bana, ‘Evin uzak, sana otelde yer ayarladım’ dedi. Odaya çıktım. Konuşma bahanesiyle odaya geldi. Zorla içki içirmeye çalıştı, dövdü. Beni ‘Ben mafyayım. Seni öldürürüm’ diye tehdit etti. İki kez tecavüze uğradım, bekaretim bozuldu.”

‘İsteğiyle ilişkiye girdik’

Erkan Kara ise fezlekesindeki ifadesinde suçlamaları reddetti. Kara, olay günü iş bitimi buluşmaya karar verdiklerini, hiçbir zorlama olmadan otelin odasına girdiklerini söyledi. Kara, kadının rızasıyla cinsel ilişkiye girdiklerini, G.K.’nin bakire olduğunu söylediğini, daha sonra birbirlerine sarılıp uyuduklarını belirtti. Tanık olarak ifadesine başvurulan Ruj Bar’ın ortağı M.G. de G.K.’nin Kara’dan hoşlandığını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!