Madonna'nın yeni filmindeki minik Türk

Güncelleme Tarihi:

Madonnanın yeni filmindeki minik Türk
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2011 10:55

İngiltere'de yaşayan 5 yaşındaki Türk kızı Lara Cole, dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna'nın "W.E" adlı yeni filminde oynadı.

Haberin Devamı

 Kadrosunda ünlü oyuncu Haluk Bilginer'in de yer aldığı bir aşk hikayesini konu edinen filmin 'Cannes Film Festivali'nde gösterilmesi bekleniyor.

Madonna'nın çekimleri geçtiğimiz yaz tamamlanan "W.E" isimli filminde rol alan usta oyuncu Haluk Bilginer'in başarısından sıklıkla söz edilmişti. Fakat kimsenin bilmediği, ses getirecek filmdeki çocuk oyunucunun, 5 yaşındaki Türk kızı Lara Cole olduğuydu.

AİLECE HOLLYWOOD'LU OLDULAR

Dünyaca tanınmış sinema yıldızlarının yanında rol alan Ayla Ünal Cole ve Paul Kenneth Cole çiftinin 5 yaşındaki kızları Lara'nın, ilk oyunculuk deneyimi olmasına karşın sette sergilediği soğukkanlı tavırlarla sempati topladığı belirtildi.

Rolün kendilerine İngiltere'de kayıtlı oldukları bir ajans aracılığı ile teklif edildiğini anlatan Ayla Ünal Cole, eğlenceli geçen çekimlerde Madonna'nın yanında, James D'Arcy, James Fox ve Andrea Riseborough gibi bir çok ünlü isimle de tanışma fırsatı bulduklarını söyledi.

Haberin Devamı

HAZİRAN AYINDA SİNEMALARDA

İngiltere Kralı 8. Edward'ın hayatından bir kesitin anlatıldığı filmin kadrosunda Abbie Cornish, Richard Coyle, Oscar Isaac ve Haluk Bilginer gibi ünlü isimler yer alıyor.

Merakla beklenen film Türkiye'de de Haziran ayından itibaren gösterime sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!