Lumix FX100 ile tüm detayları yakalayın

Güncelleme Tarihi:

Lumix FX100 ile tüm detayları yakalayın
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 31, 2007 12:34

Haberin Devamı

Panasonic Lumix ailesine yeni katılan Panasonic Lumix FX100 Türkiye pazarına girdi. Dünyada ilk defa 12.2 megapiksel gibi yüksek bir çözünürlük deÄŸerini ve 28 mm geni açı özelliÄŸini bir kompakt dijital makinesine sığdıran Lumix FX100, daha önce hiç olmadığı kadar net ve gerçekçi fotoÄŸraflar çekmenizi saÄŸlıyor.Â

 

Mega O.I.S. ve Akıllı ISO ile fotoğraf çekmek çok kolay

 

Siyah ve füme olmak üzere iki rengi olan Lumix FX100, Panasonic Lumix’lere özgü Mega O.I.S. (Optik İmaj Sabitleyicisi) ve Akıllı ISO kontrolü sayesinde elleriniz titrediğinde ya da loş ışıkta mükemmel netlikte kareler yakalamanızı sağlıyor. Ayrıca yüksek hassasiyet modunda ISO(ASA) değeri otomatik olarak 6400’e kadar çıkabilmekte.

 

Haberin Devamı

7.6X’e kadar optik zum

 

Panasonic Lumix FX100, standart olarak 3.6X optik zum sunuyor. Buna karşın, cihazın çözünürlük değerleri düşürüldüğünde(3MP) 7,6X’e kadar optik zum yapılabiliyor. Bu da objelerin çok daha uzaktan fotoğraflanmasına olanak sağlıyor.

 

Leica lens kalitesi

 

Panasonic Lumix FX100’de, dünyaca ünlü Leica DC Vario-Elmarit lens kullanılıyor bu da fotoÄŸraflarınızın daha net ve canlı çıkmasını saÄŸlıyor. Lumix FX100’ün Li-On pili, tam ÅŸarj edildiÄŸinde 320 adet fotoÄŸrafı tek seferde çekmenize yetecek kadar enerji saÄŸlıyor. 2.5 inç LCD ekrana sahip olan FX100, Türkçe menüsüyle kolay kullanım olanağı saÄŸlarken, çekim modu yardım ekranıyla da fotoÄŸraf çekerken size yardımcı oluyor. Yolculuk zamanı/dünya saati, oto açı denetimi, tarih yapıştırma, dâhili mikrofon, dâhili hoparlör gibi özellikleri olan Lumix FX100’ün dâhili flaşı ise Oto, Oto/Kırmızı göz Azaltma, Açık, YavaÅŸ Senkronize/Kırmızı Göz Azaltma, Kapalı modlarında kullanılabiliyor.Â

 

Haberin Devamı

Zengin hafıza seçenekleri

 

Dâhili hafızası da olan Lumix FX100, kayıt medyası olarak SD, SDHC ve MultiMedia hafıza kartlarını kullanıyor. Ürün, pil şarj cihazı, pil, pil taşıma kabı, AV kablosu, USB Bağlantı kablosu, AC Kablosu, Bilek ipi ve yazılım CD-ROM’u ile birlikte geliyor.

 

Satış Fiyatı: 969 YTL (KDV Dahil)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!