LÖSEV'den bayram ve yeniyıl kartı

Güncelleme Tarihi:

LÖSEVden bayram ve yeniyıl kartı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2000 00:00

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) bayram ve yeni yıl dolayısıyla hazırladığı kartları satışa sundu. LÖSEV'in "Bir ramazan, bir yılbaşı, bir kart, bir yaşam" sloganı ile satışa sunduğu kartların bir kutusu 950 bin lira. Kartların üzerinde Meral Koç( 16), Tuğba Belim (16) ve Işılay Baysal'ın (8) eserlerine yer veriliyor. Kartlar üzerinde Marek Brzozwski'nin eserleri de bulunuyor. LÖSEV ayrıca yeni yıl ve bayram dolayısıyla bardak, rozet ve duvar ve masa takvimlerini de satışa çıkarttı. Satış sırasında ayrıca LÖSEV'i tanıtan bir broşürde alıcıların bilgisine sunuluyor.

Broşürde, LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer'in "Önemli olan birlikte gelişebilmek umudu içinde, sevgi, anlayış ve sabırlı bir yol göstericilikle elimi uzatıp başkalarına ulaşmaya çalışmaktır. Kuruluşunuz veya şahsınız alacağı her LÖSEV tebrik kartı, bir çocuğumuzun yaşamına verdiğiniz değerin ve sevginin ispatı olacaktır" çağrısına yer veriliyor. Tebrik kartı ve diğer ürünler LÖSEV'in "" adresinden de satın alınabiliyor.

Tebrik kartları ve ürünlerden elde edilecek gelir Lösemi Çocuklar Evi Projesi, Lösemili Çocuklar Hastanesi gibi çalışmalarda kullanılacak. (a.a)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!