Londra’da 40 billboard kiralandı

Güncelleme Tarihi:

Londra’da 40 billboard kiralandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2011 00:31

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İngiliz İşçi Partisi’nin yeni lideri Ed Miliband’ın davetlisi olarak 28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında İngiltere’ye yapacağı ziyaret nedeniyle Londra’da 40 billboard kiralandı.

Kılıçdaroğlu’nun üç gün sürecek gezisi boyunca Londra’nın önemli merkezlerinin billboard’larında, “Türkiye’nin geleceğinin umudu CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Londra’da dostları, destekçileri ve yoldaşlarıyla buluşuyor” yazılı afişler yer alacak. Kılıçdaroğlu, tüm yurt içi gezilerinin ve seçim çalışmalarının sorumluluğunu Gürsel Tekin’e verdi. Son iki gezideki aksaklıklardan rahatsız olan Kılıçdaroğlu, Tekin’e “Artık sorumluluk senin. Tüm gezilerde yanımda olacaksın” dedi.

PM’de tartışma çıktı

Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan Parti Meclisi (PM) toplantısında Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay ile PM üyesi Enver Aysever arasında tarıtşma yaşandı. Aysever’in “Gençlik kollarının yönetimi” ile ilgili itirazlarını dile getirirken kullandığı üslup Altay’ı kızdırdı. Altay, “Partimizin gençleri çalışmalarını özgürce yürütüyor. Ve gerekirse bayrak da asıyor, yerleri de süpürüyor. Bilmeden konuşma. Burada kameralar yok, şov yapmana da gerek yok” dedi. Aysever, “Terbiyesiz” diyerek sataştığı Altay’a “küfür” de etti. Ancak Altay duymadı ve gerilim Kılıdaroğlu’nun toplantıya ara vermesiyle düştü. Bir başka gerilim nedeni Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş’in PM’de onaylanması beklenen bütçeyi üyelere dağıtmaması oldu. Kılıçdaroğlu, Güneş’e “Arkadaşlarımızdan görmedikleri bütçeyi onaylamalarını nasıl bekleriz. Neden dağıtmadınız? Böyle şey olur mu?” diye sitem etti. Bütçenin onanması sonraki toplantıya kaldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!