Lolipop

Güncelleme Tarihi:

Lolipop
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2012 00:00

Haberin Devamı

Dokun bana dokun n’olur

Devir teknoloji ve dokunma devri. Pop ve rock starlarda iPhone ve iPad aplikasyonlarıyla geliyor.

Ege Çubukçu türk popunda aplikasyonu ilk kullananlardan. Ücretsiz indirilebiliyor, Çubukçu’nun biyografisine, resimlerine ulaşabiliyor. Youtube’a bağlanıp klipleri izliyor ve şarkıları da online dinleyebiliyorsunuz.
Kenan Doğulu uygulaması olan isimlerden. Aplikasyonun sloganı ‘Kenan Cebinde’. Yine ücretsiz indirilen bu uygulamayla Doğulu’nun bütün şarkılarını dinleyebiliyorsunuz. Bu aplikasyon dünyanın her yerindeki Doğulu fanatikleri yani kendi deyimleriyle ‘Kenkoliklerle’ tanışabilme özelliği sunuyor. Ayrıca Doğulu’nun son fotoğrafları indirilip konserlerine bilet alınıyor. En aktif kullanıcılara Doğulu’nun sürprizleri de oluyormuş.
Bir diğer isim de Murat Boz. Konser ve etkinlik takvimleri sürekli güncelleniyor. Şarkıların kısa versiyonları dinleniyor. İsteyenler iTunes üzerinden iPhone’una yasal olarak şarkıları indiriyor. Resmi Facebook ve Twitter hesapları takip ediliyor. ‘Kayıt ol’ bölümüyle mail hesaplarınıza güncellemeler anında geliyor.
Son olarak rock müzik yapan Demirhan Baylan, ‘Sinyal’ albümünü uygulamayla sundu. ‘Sinyal’ 16 şarkıdan oluşuyor. 3.99 dolara indiriliyor. Baylan “Bununla uğraşmak yerine kendimize güzel birer araba almış olabilirdik” diyor. Bu uygulama sık sık güncelleme vadediyor.

PERDE ARKASI

Haberin Devamı

* İzel Almanya’da yeni albümünü tamamladı. 15 kilo veren İzel harika dans ve slow şarkıları hazırladı.
* Serdar Ortaç yeni albümü için stüdyoya kapandı ve harıl harıl çalışıyor.
* İskender Paydaş ‘Zamansız Şarkılar’da Kenan Doğulu’nun seslendirdiği dillere dolanan ‘Doktor’ şarkısını kliplendiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!