Lodos savurdu motorcu öldü

Güncelleme Tarihi:

Lodos savurdu motorcu öldü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 00:24

Marmara ve Ege’de önceki gün başlayan şiddetli lodos dün de yaşamı etkiledi.Hava ve deniz ulaşımında aksamalar yaşanırken, rüzgâr nedeniyle kazalar da meydana geldi.

Haberin Devamı

İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) tüm iç hat seferleri ile bazı dış hat seferlerini iptal ederken, şehir hatları seferleri de durdu. BUDO da (Bursa Deniz Otobüsleri) seferlerini iptal etmek zorunda kaldı. Çanakkale’de de Gelibolu-Lapseki, Gökçeada-Kabatepe ve Geyikli-Bozcaada seferleri iptal edildi. Önceki gün 72 seferini yapamayan THY dün sabah da 29 seferini iptal ettiğini açıkladı.

Lodos savurdu motorcu öldü

KASK TAKMAMIŞTI

Lodos fırtınasından en çok etkilenen illerden biri de Bursa oldu. Kentteki hızı dün saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına üç de can aldı. Sabaha karşı saat 03.30 sıralarında Mudanya Yolu üzerinde motosikletiyle seyreden bankacı Ali Cüneyt Saroz (47), Sırameşeler Metro istasyonunda lodosun etkisiyle savruldu. Sürücünün kontrolünden çıkan ve 20 metre sürüklenen motosiklet metro istasyonu duvarına çarpıp parçalandı. Kasksız sürücü Saroz, başını asfalta çarparak olay yerinde can verdi. Gebze’de de Hacer (16) ve Sinan Güneş (14), sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek can verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!