Liseli iki kızın erkek kavgası can aldı

Güncelleme Tarihi:

Liseli iki kızın erkek kavgası can aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2012 00:00

Uşak’ta aynı lisede okuyan 15 yaşındaki F.K. ile 16 yaşındaki Zülfü Çelik’in arası “erkek arkadaş” tartışması nedeniyle açıldı.

Haberin Devamı

İki öğrenci, dün okuldan çıktıktan sonra Fevzi Çakmak Mahallesi Civril Caddesi 1’inci Balcı Sokak’ta yine tartıştı. Saat 16.30 sıralarındaki tartışma sonucu F.K. ile Çelik kavga etmeye başladı. Bu sırada F.K., yanında getirdiği bıçağı çıkarıp Zülfü Çelik’i boynundan ve karnından yaraladı.

Sürünerek yardım istedi

Bir görgü tanığına göre, Zülfü Çelik, bıçaklandıktan sonra sokakta sürünerek yaklaştığı kahvehanede bulunanlardan yardım istedi. Genç kız, kahvehanedekiler tarafından Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden Çelik, acil serviste yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaçan F.K., polis tarafından evinde gözaltına alındı. F.K’nin annesi M.K. de, ifadesine başvurulmak üzere emniyete getirildi. Uşak Milli Eğitim Müdürü, okul hakkında idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Çok iyi arkadaştılar

Liseli iki kızın erkek kavgası can aldı

Sınıf arkadaşları, F.K. ve Zülfü Çelik’in arasının çok iyi olduğunu, iki arkadaşın arasında bir erkek yüzünden tartışma yaşandığını ileri sürerek, olayın bu nedenle meydana gelmiş olabileceğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!