Lindsay nasıl kurtulur

Güncelleme Tarihi:

Lindsay nasıl kurtulur
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 20, 2008 14:21

Küçük yıldız olarak parlayan ama sonuçta oyunculuğundan çok yarattığı skandallarla ve kötü alışkanlıklarıyla gündeme gelen Lindsay Lohan'ı kurtarmak için herkes kolları sıvadı. Çok umutlu olduğu Katilimi Tanıyorum adlı filmi de kelimenin tam anlamıyla fiyaskoya uğrayan Lohan'ın tek umudu mesleki kariyerinde yakalayacağı iyi bir çıkış. Bunun yolu ise iyi yönetmenlerle çalışmaktan geçiyor.

Haberin Devamı

LINDSAY'DAN MARILYN MONROE POZLARI

İnternetteki fim.com sitesi Lindsay Lohan'ın mesleki çöküşünü tersine çevirebilecek yönetmenleri belirleyip genç yıldızın yapması gerekenleri esprili bir şekilde anlattı. İşte sitenin yazarlarının genç yıldıza yardım elini uzatıp kurtarabileceğini varsaydıkları  yönetmenler:

Wes Anderson ya da David O. Russell

Lohan'ın aslında oyunculuk yeteneği var, rol yapabiliyor. Bu halde neden Anderson ya da Russell'ın filmlerinden birinde hiç değilse yardımcı rol alamasın ki.

Tim Burton

Eğer, şu sıralar Sweeney Todd: Fleet Sokağı'nın Şeytan Berberi adlı filmiyle gündemde olan Burton, Lohan'a gotik atmosferli filmlerinden birinde rol verirse bu genç yıldızın kariyerini kurtarmak için bir şans olabilir.

Quentin Tarantino ya da Robert RodriguezÂ

Robert Rodriguez Josh HArtnett ve Elijah Wood gibi iki oyuncuyu beyazperdede iyi yerlere getirdi. Ayrıca sonradan nişanlısı olan Rose McGowan'ı da bir kült ikona dönüştürdü.

Haberin Devamı

Ayrıca Lohan, Tarantino'nun filmlerinden birinde seksi bir kadını canlandırabilir. Tıpkı Jackie Broqn'da Bridget Jonda'nın olduğu gibi. Sonuçta, Tarantino, John Travolta'nın çöküşe geçen kariyerini de kurtarmıştı.

Joe Wright

Bunun için Lohan'ın iki koşulu yerine getirmesi gerek. Birincisi İngiliz aksanıyla konuşmayı öğrenmeli. İkinci ve en önemli koşulu ise Keira Knightley'i bir şekilde saf dışı bırakmalı. Çünkü Knightley, Joe Wright'ın en gözde oyuncusu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!