Kylie Minogue, İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Kylie Minogue, İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2008 14:37

Kylie Minogue, son albümü ‘X'in turnesi kapsamında hayranlarıyla buluşmak üzere Bulgaristan'ın başkenti Sofya'dan İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

 
Bu yılki Brit Ödülleri'nde ‘En İyi Uluslararası Kadın Sanatçı’ seçilen Kylie Minogue, son albümü ‘X'in turnesi kapsamında hayranlarıyla buluşmak üzere Bulgaristan'ın başkenti Sofya'dan İstanbul'a geldi.
Yarın akşam Kuruçeşme Arena'da vereceği konser için gelen sanatçı güzeliği ve sempatik tavrıyla dikkatleri üzerine çekti. İstanbul'da 3 gün kalacak olan ünlü pop yıldızına annesi, babası ve kardeşinin eşlik edeceği belirtilirken, ünlü sanatçının 12 bavulla geldiği görüldü.

Sofya'daki konseri biter bitmez soluğu İstanbul'da alan Avustralyalı şarkıcı İstanbul’u merak ettiği için 3 gün kalacak. Çok heyecanlı görünen Minogue, “Burada ilk konserim olacak. İstanbul’u çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyım. İstanbul hakkında çok şey duydum ve burayı gezmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

Kylie Minogue konseri için İstanbul'a 21 TIR dolusu malzeme gelecek ve 120 kişilik teknik ekip eşlik edecek. Kapalıçarşı başta olmak üzere İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini de gezecek olan Minogue’nin konseri organize eden kişilere sağlığına dikkat etmek zorunda olduğunu ve İstanbul’da kaldığı süre boyunca sadece organik gıda tüketmek istediğini ilettiği bildirildi.
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!