Kuyuda bayılan çocuğu kurtarmak isterken öldüler

Güncelleme Tarihi:

Kuyuda bayılan çocuğu kurtarmak isterken öldüler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2007 14:10

Aydın'ın Bozdoğan ilçesindeki bir tarladaki su motorunu durdurmak için 15 metrelik kuyuya inen 13 yaşındaki çocuk zehirlenerek bayıldı. Çocuğu kurtarmak isteyen 2 kişi dengelerini kaybederek düştükleri kuyuda ölürken, 2 kişi de zehirlendi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Alhisar köyündeki tarlasını sulamak için yaklaşık 15 metrelik su kuyusuna su motorunu indirip, çalıştıran Alim Ermiş (34) işini bitirdikten bir süre sonra akrabası olan Yusuf Ermiş'ten (13) motoru durdurmasını istedi.

Alim Ermiş, uzun süre kuyudan çıkmayan Yusuf Ermiş'e bakmak için kuyuya indiğinde, küçük yaştaki çocuğu baygın vaziyette buldu.
Çevredeki köylülerden yardım isteyen Alim Ermiş, yeniden kuyuya girdikten sonra Şahin Aktaş, Hasan Ermiş ve Özcan Erdem de (18) kuyuya girdi.
İple bağladıkları Yusuf Ermiş'in çıkarılması sırasında dengesini kaybeden Alim Ermiş ve Özcan Erden, kuyunun dibine düştü.

Nazilli ve Bozdoğan Belediyesi itfaiye ekiplerinin yardımı ile kuyudan çıkarılan Alim Ermiş ve Özcan Erdem'in olay yerinde öldüğü tespit edildi.
Kuyudaki gazdan zehirlenen Yusuf Ermiş, Şahin Aktaş ve Hasan Ermiş, Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Bozdoğan Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!